Re: Icons don't show up when emelfm2 is started

  • From: "Steven P. Ulrick" <meow8282@xxxxxxxxx>
  • To: emelfm2@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 2 Sep 2013 03:50:39 -0500

"use icons directory" is unchecked.  Don't know if I've mentioned this
yet, but if I remove "~/.config/emelfm2" and start emelfm2, the icons
are still missing.  In that case, "use icons directory" would be set to
whatever it is set at by default.


On Mon, 2 Sep 2013 17:13:28 +1000
<tpgww@xxxxxxxxxxx> wrote:

> On Fri, 30 Aug 2013 03:32:12 -0500
> "Steven P. Ulrick" <meow8282@xxxxxxxxx> wrote:
> 
> Steven, the first thing to check would be whether you've overridden
> the custom-icons path. There's a setting for that on the interface
> page of the config dialog. If set, it will stay in your config data
> until changed or reverted to default.
> 
> If that's not the issue, next check what happens when you click on a
> custom icon (or in your case, a missing icon) on any toolbar's config
> page. There's a directory-selector there. 
> 
> Regards
> Tom
> 
> > On Fedora 19, I have been having the following issue for a long
> > time: If I start emelfm2 in any one of the possible ways (click on
> > desktop icon, run emelfm2 from a terminal, "alt f2 | emelfm2") most
> > of the icons are replaced with what would be displayed if the
> > correct icon is not available.  Here is a screenshot that shows
> > what I'm talking about:
> > http://www.afolkey2.us/gallery3/index.php/Assorted/emelfm2-screenshot-missingicons
> > 
> > But, if I open a termial, do "su - steve" and THEN run "emelfm2",
> > the icons show up as expected:
> > http://www.afolkey2.us/gallery3/index.php/Assorted/emelfm2-screenshot-withicons
> > 
> > To clarify, I'll explain it like this:
> > 1. Open xterm and run "emelfm2"
> > 2. Result: almost no icons
> > (http://www.afolkey2.us/gallery3/index.php/Assorted/emelfm2-screenshot-missingicons)
> > 3. From that same terminal, run "su - steve" and then "emelfm2".
> > Result: all icons are displayed as expected:
> > http://www.afolkey2.us/gallery3/index.php/Assorted/emelfm2-screenshot-withicons
> > 
> > I have this issue with emelfm2 built from SVN, as well as the
> > version that is currently in the Fedora repository.  Just to be
> > safe, before I began writing this all down, I remove
> > ~/.config/emelfm2.  But that does NOT fix the problem.  So, I have
> > the issue with all version of emelfm2, even with completely fresh
> > configuration settings.
> > 
> > I have not seen this behavior in any other application that I run
> > on my Fedora 19 system.
> > 
> > If you need any further info, I will be glad to oblige.
> > 
> > Steven P. Ulrick
> > 
> > 
> > -- 
> > Users can unsubscribe from the list by sending email to
> > emelfm2-request@xxxxxxxxxxxxx with 'unsubscribe' in the subject
> > field or by logging into the web interface.
> 
> 



-- 
Users can unsubscribe from the list by sending email to 
emelfm2-request@xxxxxxxxxxxxx with 'unsubscribe' in the subject field or by 
logging into the web interface.

Other related posts: