[cryptome] Re: site down?

  • From: Jeanette Sage <jnttsage@xxxxxxxxx>
  • To: cryptome@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Tue, 12 Mar 2013 21:40:14 -0400

Same. Back up. Thanks John.


On Tue, Mar 12, 2013 at 9:38 PM, Andrew Hornback <achornback@xxxxxxxxx>wrote:

> Back online from here.
>
> --- A
>
>
> On Tue, Mar 12, 2013 at 8:54 PM, Haim Barak <haim357@xxxxxxxxx> wrote:
>
>> Also from Canada work : http://cryptome.org/
>>
>>  Thank you,
>>
>> Haim,
>>
>> On Tue, Mar 12, 2013 at 8:50 PM, Jan Heisterkamp <
>> elarbolpegagritos@xxxxxxxxx> wrote:
>>
>>> From Costa Rica works fine!
>>>
>>>
>>> 2013/3/12 coderman <coderman@xxxxxxxxx>
>>>
>>>> On Tue, Mar 12, 2013 at 2:57 PM, John Young <jya@xxxxxxxxxxxx> wrote:
>>>> > Seems to be a problem at Network Solutions, Cryptome's ISP.
>>>>
>>>> did they at least provide an explanation for the outage?
>>>>
>>>> bonus points for SLA refund...
>>>>
>>>>
>>>
>>
>>
>> --
>>
>> Haim Barak
>> To Serve and Protect Our Community
>> In God We Trust
>> Israel#: 5353...
>> Email: haim357@xxxxxxxxx
>> Skype: haim.357
>> http://haim357.wordpress.com/
>>
>>
>> <http://haim357.files.wordpress.com/2009/11/banner.jpg>
>>
>> This e-mail is intended only for the named recipient(s) and may contain
>> information that is privileged, confidential and/or exempt from
>> disclosure under applicable law. No waiver of privilege, confidence or
>> otherwise is intended by virtue of communication via the Internet. Any
>> unauthorized use, dissemination or copying is strictly prohibited.
>> Thank you.
>>
>
>

Other related posts: