atw: Re: No emails recently

  • From: <ted@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <austechwriter@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Thu, 11 Apr 2019 12:38:14 +1000

Thanks, John

 

You’re right – the simplest explanation has been the correct one!

 



 

From: austechwriter-bounce@xxxxxxxxxxxxx <austechwriter-bounce@xxxxxxxxxxxxx> 
On Behalf Of John Maizels
Sent: Thursday, 11 April 2019 8:00 AM
To: austechwriter@xxxxxxxxxxxxx; austechwriter@xxxxxxxxxxxxx
Subject: atw: Re: No emails recently

 

Ana, I got one from Swapnil on 1 March and another from Geoffrey on 23 March.

Ted, it looks like the answer is in Ockham's Razor:  you're not receiving 
anything because there's not been any traffic.  That happens on forums 
occasionally.

j

At 06:28 11/04/2019, Ana Young"  (Redacted sender wrote:



Hi Ted,

The last one I received was from Swapnil about the Write the Docs meeting.

Regards,
Ana

On Wednesday, 10 April 2019, 5:13:05 pm AEST, Ted Mooney 
<ted@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx <mailto:ted@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> > wrote: 


Hi All,

 

Someone may be able to help me with this. I haven’t received any emails from 
the Austech forum this month (and only 2 last month) which seems unusual. I 
tried to resubscribe to the forum to be told I’m already subscribed. 

 

If anyone can assist, I may not see any emails that are directed back to the 
forum so I’d appreciate any comments (providing they’re constructive ðŸ˜‰) 
to be sent to my email address below.

 

Thanks in advance,

 

Ted Mooney

Em: ted@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx <mailto:ted@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 

 

 

 
<https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=emailclient>
 

Virus-free. www.avast.com 
<https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=emailclient>
  

 


John P Maizels FSMPTE
Mobile: +61-412-576-888

Media Versatilist:  no problem too complex

JPEG image

Other related posts: