[antispam-f] Re: AODT with RO5.27 nightly build 181101

  • From: David Higton <dave@xxxxxxxxxxxxxxxx>
  • To: antispam@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Thu, 15 Nov 2018 14:10:01 GMT

In message <57574e1deeantispam@xxxxxxxxx>
          Frank de Bruijn <antispam@xxxxxxxxx> wrote:

In article <5757338c62antispam@xxxxxxxxx>, I wrote:
In article <ed9e085757.DaveMeUK@xxxxxxxxxxxx>,
   David Higton <dave@xxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
Got it, thanks, Frank.  However, it has successfully sent once, but
failed several times, always with:

030 Error &813F27 - Handshake error (state 76)

I thought I had cured it by adding a Client entry in the Settings
file, whereupon it worked the once, but failed again when I tried
to send the previous version of this email.  I can ping the email
server, by IP address as resolved by MSC and by name.

IIRC state 76 came up in discussions about earlier versions of
AcornSSL (and I am definitely using the 12 Oct 2018 version).

Yes, the 76 came up and I caught the 'Socket error (code 76)'. Missed
the 'Handshake error (state 76)'. No idea whether that's the same thing
or not. ROOL are being extremely unprofessional in not giving any
information about this. I'll take another look later today.

Should be fixed in 0.34 (on the website now), but I can't test it
properly, because I never get a '76 error' with any of the SMTP servers
I have access to. It appears to be an EWOULDBLOCK like issue during the
handshake, so I don't think it's something I can emulate on my end.

Got it, thank you again, Frank.

If this reply gets through, it will be three successful sends out of
three.

Dave

Other related posts: