[accesscomp] Re: wierd jfw issue

  • From: "arlene" <nedster6@xxxxxxxxx>
  • To: <accesscomp@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Sat, 18 Oct 2008 10:28:35 -0800

Hi I did, It  came with  windows  updates. 
  ----- Original Message ----- 
  From: Claude Everett 
  To: accesscomp@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Saturday, October 18, 2008 5:52 AM
  Subject: [accesscomp] Re: wierd jfw issue


  Have you installed Service pack 3?

  Claude Everett
  American by chance, Californian by choice.
  Everyone has a disability, some are more aware of it than others.
  "If we have learned one thing from the civil rights movement in the united 
states, it is that when you let others speak for you, you lose."

  Ed Roberts 





------------------------------------------------------------------------------
  From: accesscomp-bounce@xxxxxxxxxxxxx 
[mailto:accesscomp-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Scott Granados
  Sent: Friday, October 17, 2008 11:20 PM
  To: accesscomp@xxxxxxxxxxxxx
  Subject: [accesscomp] Re: wierd jfw issue


  Using JFW 9 (same problem happens with 8) and XP Pro 2002 service pack 2.



    ----- Original Message ----- 
    From: arlene 
    To: accesscomp@xxxxxxxxxxxxx 
    Sent: Friday, October 17, 2008 8:36 PM
    Subject: [accesscomp] Re: wierd jfw issue


    Hmmmm  I  wished I can be a help! What  version of Jaws  are you  using? 
Are  you using  vista  or  xp?
      ----- Original Message ----- 
      From: Scott Granados 
      To: accesscomp@xxxxxxxxxxxxx 
      Sent: Friday, October 17, 2008 5:33 PM
      Subject: [accesscomp] wierd jfw issue


          Hi, so I have a wierd question.  I have a new laptop (Dell D610) with 
a core 2 duo and intel mobile 965 adapter.   

      I installed jfw and almost everything works but when I'm in an edit 
window like this message for example I can't read the text or hear the last 
character
      when backspacing etc.  (I'm hoping this is posting in fact and able to be 
read lol)

      Also, some list boxes only say not selected when I arrow  but don't read 
the item.  I.E works fine, reading a message is working fine, any ideas? 

      Thanks

      Scott 


--------------------------------------------------------------------------



      No virus found in this incoming message.
      Checked by AVG - http://www.avg.com 
      Version: 8.0.173 / Virus Database: 270.8.1/1731 - Release Date: 
10/17/2008 7:01 PM



------------------------------------------------------------------------------



  No virus found in this incoming message.
  Checked by AVG - http://www.avg.com 
  Version: 8.0.173 / Virus Database: 270.8.1/1731 - Release Date: 10/17/2008 
7:01 PM

Other related posts: