[windows2000] Re: .Net RC1 Sound problem

  • From: "White, Collin" <cwhite@xxxxxxxxxxxxxx>
  • To: "'windows2000@xxxxxxxxxxxxx'" <windows2000@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Fri, 20 Sep 2002 12:20:59 -0400

Well I tried that, and still no sound, just grayed out stuff in the Sounds
and Audio Devices Applet.  I know there has got to be something I am
missing, 

Collin

-----Original Message-----
From: Dennis Appelboom [mailto:dennis.appelboom@xxxxxxxxxx]
Sent: Friday, September 20, 2002 11:54 AM
To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [windows2000] Re: .Net RC1 Sound problem



I just installed .NET server RC1 on a IBM Netfinity 3000, and the audio =
works fine.
By default, the multimedia tools are not installed, and since the sound =
level was low, I had to install the multimedia tools (add/remove =
programs --> windows components --> accesoires and utilites --> =
multimedia) before I oculd adjust the sound level......But it works for =
me.=20

Kind Regards,

Dennis Appelboom

________________________________
marviQ
Archangelkade 1-3
1013 BE Amsterdam
Tel: +31 (0) 20 410 7000
Fax: +31 (0) 20 410 7103
Dir: +31 (0) 20 410 7015
E-mail: dennis.appelboom@xxxxxxxxxx

 -----Oorspronkelijk bericht-----
Van:    White, Collin [mailto:cwhite@xxxxxxxxxxxxxx]=20
Verzonden:      vrijdag 20 september 2002 17:46
Aan:    'windows2000@xxxxxxxxxxxxx'
Onderwerp:      [windows2000] Re: .Net RC1 Sound problem


So far that is the only problem I have.  It installed nicely, seems to =
run
smoothly, so far all my apps are working with it. Just no one can answer
this Audio Device problem.  I saw one posting on it in some newsgroup =
from
Microsoft, not the official one, some other one, but no one had a reply =
to
it.  Someone else out there has to have encountered this.

Collin

-----Original Message-----
From: Aaron Dokey [mailto:adokey@xxxxxxxxxxxx]
Sent: Friday, September 20, 2002 11:00 AM
To: 'windows2000@xxxxxxxxxxxxx'
Subject: [windows2000] Re: .Net RC1 Sound problem



Collin,

I've got .Net RC1 running, but I have not installed a sound card into =
it.
If I get the chance I may try it.  From what I've seen it appears to be
pretty solid though.

Sorry,
-Aaron

-----------------------
Aaron Dokey - MIS
Reid Tool Supply
2265 Black Creek Rd.
Muskegon, MI   49444=20
(231) 777-3951
(231) 767-3772 (Direct)
-----------------------

-----Original Message-----
From: White, Collin [mailto:cwhite@xxxxxxxxxxxxxx]
Sent: Friday, September 20, 2002 10:17 AM
To: 'Windows2000@xxxxxxxxxxxxx'
Subject: [windows2000] .Net RC1 Sound problem



Anyone else out there install .Net RC1 and find they have no sound?  It
shows that it recognizes the card in Device Manager and the Hardware Tab =
of
Sounds and Audio Devices.  But when you look at the Audio, Volume, or =
Voice
Tabs, they are grayed out and show "No Audio Device".  Device manager =
says
it is working properly.  I have the same problem, even if I switch Audio
cards around.  Right now I am using a Soundblaster Live 5.1 card.

Anybody else see this?

Thanks,

Collin=20

=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=
=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D
To Unsubscribe, set digest or vacation
mode or view archives use the below link.

http://thethin.net/win2000list.cfm

=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=
=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D
To Unsubscribe, set digest or vacation
mode or view archives use the below link.

http://thethin.net/win2000list.cfm

=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=
=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D=3D
To Unsubscribe, set digest or vacation
mode or view archives use the below link.

http://thethin.net/win2000list.cfm



==================================
To Unsubscribe, set digest or vacation
mode or view archives use the below link.

http://thethin.net/win2000list.cfm

==================================
To Unsubscribe, set digest or vacation
mode or view archives use the below link.

http://thethin.net/win2000list.cfm

Other related posts: