[windows2000] Re: Energy Saving gpo not working

  • From: "Sorin Srbu" <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: <windows2000@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 11 Mar 2009 08:49:01 +0100

Can you run RSOP and/or modeller and see what, if anything, takes precedence
over the GPO?

Maybe you have already set the screensaver and such like already in Default
Domain Policy?

-- 
/Sorin


>-----Original Message-----
>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>Sent: Tuesday, March 10, 2009 4:53 PM
>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>
>ok, I have tried everything you sent, but no joy. Not sure what i am doing
wrong.
>Though gpresult says the policy has been applied, the change does not show
on the
>power applet in control panel. Not sure what is worng
>
>
>________________________________
>
>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>Sent: Tuesday, March 10, 2009 3:26:24 PM
>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>
>Hope it works. 8-)
>
>--
>/Sorin
>
>
>>-----Original Message-----
>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>Sent: Tuesday, March 10, 2009 3:44 PM
>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>
>>Thanks Sorin.
>>
>>I will give it a go now
>>
>>
>>________________________________
>>
>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>Sent: Tuesday, March 10, 2009 2:31:49 PM
>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>
>>I've mailed you off-list with a bunch of files and dumps.
>>
>>HTH.
>>--
>>/Sorin
>>
>>
>>>-----Original Message-----
>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>Sent: Tuesday, March 10, 2009 3:02 PM
>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>
>>>it is the latest from the company website, but somehow I can not get the
>>computer-
>>>side to work. Not sure what we are doing wrong, but the User-side works
>ok.
>>have u
>>>got a working version I can try?
>>>
>>>
>>>________________________________
>>>
>>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>Sent: Tuesday, March 10, 2009 11:24:01 AM
>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>
>>>It does have a computer-side setting as well, so I don't quite see why it
>>>wouldn't. Is this a new version of the policy/software?
>>>
>>>--
>>>/Sorin
>>>
>>>
>>>>-----Original Message-----
>>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>>Sent: Monday, March 09, 2009 5:06 PM
>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>
>>>>the gpo is not applied as i understand it is a user setting rather than
a
>>>computer
>>>>setting. Now if I leave my test pc's not logged in it does not work - it
>>>does not modify
>>>>the power setting to what I want. Once I log in as a user in the right
>>>group where the
>>>>gpo has been applied, it works.
>>>>
>>>>
>>>>________________________________
>>>>
>>>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>Sent: Monday, March 9, 2009 3:34:05 PM
>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>
>>>>Huh?? What do you  mean it doesn't work when nobody's logged in? AFAICT
>it
>>>>does. It does here as far as I can tell.
>>>>
>>>>--
>>>>/Sorin
>>>>
>>>>
>>>>>-----Original Message-----
>>>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>>>Sent: Monday, March 09, 2009 3:57 PM
>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>>
>>>>>No I didnt, i also found out that this only works when a user is logged
>>>on.
>>>>the GPO
>>>>>setting affects the User part not the computer part. Now what is the
>>point
>>>>when we
>>>>>want to be able to send pc's to sleep that are not logged on.
>>>>>
>>>>>Any ideas would be greatly appreciated
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>________________________________
>>>>>
>>>>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>Sent: Monday, March 9, 2009 7:51:49 AM
>>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>>
>>>>>24hrs?? Did you change the default propagation schedule by any chance?
>>>>>
>>>>>--
>>>>>/Sorin
>>>>>
>>>>>>-----Original Message-----
>>>>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>>>>Sent: Friday, March 06, 2009 5:36 PM
>>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>>>
>>>>>>Yes I did, Somehow after about 24hrs it started working on my test
>>>>machine,
>>>>>not
>>>>>>sure why it takes so long for the changes to propergate through. Not
>>sure
>>>>I
>>>>>am ready
>>>>>>to role it out accross the domain
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>________________________________
>>>>>>
>>>>>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>>Sent: Friday, March 6, 2009 11:30:19 AM
>>>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>>>
>>>>>>Ok, silly question; did you link the GPO to a OU containing your
>>>machines?
>>>>>>--
>>>>>>/Sorin
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>>-----Original Message-----
>>>>>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>>>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>>>>>Sent: Thursday, March 05, 2009 5:11 PM
>>>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>>>>
>>>>>>>yes I did, but nothing seems to happen
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>________________________________
>>>>>>>
>>>>>>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>>>Sent: Thursday, March 5, 2009 4:07:31 PM
>>>>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>>>>
>>>>>>>Did you set AC and DC on both computer and user branches?
>>>>>>>
>>>>>>>--
>>>>>>>/Sorin
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>>-----Original Message-----
>>>>>>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>>>>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>>>>>>Sent: Thursday, March 05, 2009 4:53 PM
>>>>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>>>>Subject: [windows2000] Energy Saving gpo not working
>>>>>>>>
>>>>>>>>Hi Guys,
>>>>>>>>
>>>>>>>>we have decided to apply the EZ energy saving GPO, but to be honest
I
>>>am
>>>>>>>not sure
>>>>>>>>what I am doing wrong but somehow it just isnt working.
>>>>>>>>
>>>>>>>>We want to be able to send monitors and pc's to standby after about
>>>>>>20mins,
>>>>>>>but not
>>>>>>>>sure what is worng.
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>Windows 2003 server
>>>>>>>>
>>>>>>>>XP sp3
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>Thanks
>>>>>>>>
>>>>>>>>Patrick
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>

Other related posts: