[windows2000] Re: Energy Saving gpo not working

  • From: "Sorin Srbu" <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: <windows2000@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Tue, 10 Mar 2009 15:31:49 +0100

I've mailed you off-list with a bunch of files and dumps.

HTH.
-- 
/Sorin


>-----Original Message-----
>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>Sent: Tuesday, March 10, 2009 3:02 PM
>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>
>it is the latest from the company website, but somehow I can not get the
computer-
>side to work. Not sure what we are doing wrong, but the User-side works ok.
have u
>got a working version I can try?
>
>
>________________________________
>
>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>Sent: Tuesday, March 10, 2009 11:24:01 AM
>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>
>It does have a computer-side setting as well, so I don't quite see why it
>wouldn't. Is this a new version of the policy/software?
>
>--
>/Sorin
>
>
>>-----Original Message-----
>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>Sent: Monday, March 09, 2009 5:06 PM
>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>
>>the gpo is not applied as i understand it is a user setting rather than a
>computer
>>setting. Now if I leave my test pc's not logged in it does not work - it
>does not modify
>>the power setting to what I want. Once I log in as a user in the right
>group where the
>>gpo has been applied, it works.
>>
>>
>>________________________________
>>
>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>Sent: Monday, March 9, 2009 3:34:05 PM
>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>
>>Huh?? What do you  mean it doesn't work when nobody's logged in? AFAICT it
>>does. It does here as far as I can tell.
>>
>>--
>>/Sorin
>>
>>
>>>-----Original Message-----
>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>Sent: Monday, March 09, 2009 3:57 PM
>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>
>>>No I didnt, i also found out that this only works when a user is logged
>on.
>>the GPO
>>>setting affects the User part not the computer part. Now what is the
point
>>when we
>>>want to be able to send pc's to sleep that are not logged on.
>>>
>>>Any ideas would be greatly appreciated
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>________________________________
>>>
>>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>Sent: Monday, March 9, 2009 7:51:49 AM
>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>
>>>24hrs?? Did you change the default propagation schedule by any chance?
>>>
>>>--
>>>/Sorin
>>>
>>>>-----Original Message-----
>>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>>Sent: Friday, March 06, 2009 5:36 PM
>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>
>>>>Yes I did, Somehow after about 24hrs it started working on my test
>>machine,
>>>not
>>>>sure why it takes so long for the changes to propergate through. Not
sure
>>I
>>>am ready
>>>>to role it out accross the domain
>>>>
>>>>
>>>>________________________________
>>>>
>>>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>Sent: Friday, March 6, 2009 11:30:19 AM
>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>
>>>>Ok, silly question; did you link the GPO to a OU containing your
>machines?
>>>>--
>>>>/Sorin
>>>>
>>>>
>>>>>-----Original Message-----
>>>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>>>Sent: Thursday, March 05, 2009 5:11 PM
>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>>
>>>>>yes I did, but nothing seems to happen
>>>>>
>>>>>
>>>>>________________________________
>>>>>
>>>>>From: Sorin Srbu <sorin.srbu@xxxxxxxxxxxxx>
>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>Sent: Thursday, March 5, 2009 4:07:31 PM
>>>>>Subject: [windows2000] Re: Energy Saving gpo not working
>>>>>
>>>>>Did you set AC and DC on both computer and user branches?
>>>>>
>>>>>--
>>>>>/Sorin
>>>>>
>>>>>
>>>>>>-----Original Message-----
>>>>>>From: windows2000-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:windows2000-
>>>>>>bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Patrick
>>>>>>Sent: Thursday, March 05, 2009 4:53 PM
>>>>>>To: windows2000@xxxxxxxxxxxxx
>>>>>>Subject: [windows2000] Energy Saving gpo not working
>>>>>>
>>>>>>Hi Guys,
>>>>>>
>>>>>>we have decided to apply the EZ energy saving GPO, but to be honest I
>am
>>>>>not sure
>>>>>>what I am doing wrong but somehow it just isnt working.
>>>>>>
>>>>>>We want to be able to send monitors and pc's to standby after about
>>>>20mins,
>>>>>but not
>>>>>>sure what is worng.
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>Windows 2003 server
>>>>>>
>>>>>>XP sp3
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>Thanks
>>>>>>
>>>>>>Patrick
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>

Other related posts: