[THIN] Re: XP connection license

I just ran into this problem last week.  You need to install the original
1.8 licenses as well.
The XP upgrades are not good enough.  Just install the 1.8 licenses and the
connections will show up.

__________________________________
Hector Minero
NSWCDD Code K55
Ph:(540)653-8859
Fax:(540)653-8575


-----Original Message-----
From: Cicerrella, Steve [mailto:steveci@xxxxxxxx]
Sent: Friday, October 04, 2002 3:55 PM
To: 'thin@xxxxxxxxxxxxx'
Subject: [THIN] Re: XP connection license



Yes they are....   1.8 was the first product purchased by this company years
ago and subscriptions have kept us up on new releases.  This was a clean
build from a blank disk.   The upgrade license was installed first.   Do you
know of a problem with this?

Steve 




-----Original Message-----
From: Minero Hector B DLVA [mailto:MineroHB@xxxxxxxxxxxxx]
Sent: Friday, October 04, 2002 10:59 AM
To: 'thin@xxxxxxxxxxxxx'
Subject: [THIN] Re: XP connection license



Are these licenses upgrades from MF 1.8?

__________________________________
Hector Minero
NSWCDD Code K55
Ph:(540)653-8859
Fax:(540)653-8575


-----Original Message-----
From: Cicerrella, Steve [mailto:steveci@xxxxxxxx]
Sent: Friday, October 04, 2002 12:55 PM
To: 'THIN@xxxxxxxxxxxxx'
Subject: [THIN] XP connection license


Hello everyone,
    I have installed the product license for MetaFrame XPa 1.0 for windows,
the FR2 license, and the FR2 connection license.  They have all been
activated.  The server is win2k sp3 ( citrix's post sp3 hotfix has been
applied) server and has TS licensing running with a 15 user pack installed.
I still get the error message that says, "The following Citrix product is
installed but has no licenses: MetaFrame Connection.  etc..." when the admin
logs in and no regular users can log in at all.
 
    I noticed when I installed the connection license that the license
window blinked and flashed..."loading, please wait" but never displayed a
license on the connection tab.   I have tried reinstalling it and get the
message that says, "This license has already been installed."
 
Any ideas?
 
thanks much,

Steve 



**********************************************
This weeks sponsor 99Point9.com
99Point9 helps solve your unresolved technical
server-based questions, issues and incidents.
http://www.99point9.com
***********************************************

For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or 
set Digest or Vacation mode use the below link.

http://thethin.net/citrixlist.cfm
**********************************************
This weeks sponsor 99Point9.com
99Point9 helps solve your unresolved technical
server-based questions, issues and incidents.
http://www.99point9.com
***********************************************

For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or 
set Digest or Vacation mode use the below link.

http://thethin.net/citrixlist.cfm
**********************************************
This weeks sponsor 99Point9.com
99Point9 helps solve your unresolved technical
server-based questions, issues and incidents.
http://www.99point9.com
***********************************************

For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or 
set Digest or Vacation mode use the below link.

http://thethin.net/citrixlist.cfm
**********************************************
This weeks sponsor 99Point9.com
99Point9 helps solve your unresolved technical
server-based questions, issues and incidents.
http://www.99point9.com
***********************************************

For Archives, to Unsubscribe, Subscribe or 
set Digest or Vacation mode use the below link.

http://thethin.net/citrixlist.cfm

Other related posts: