[THIN] Re: Typing Latency

 

HP/Broadcom? Don't assume!

 

 

Steve Greenberg

Thin Client Computing

34522 N. Scottsdale Rd D8453

Scottsdale, AZ 85266

(602) 432-8649

www.thinclient.net

steveg@xxxxxxxxxxxxxx

 

  _____  

From: thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Jim Cannon
Sent: Saturday, July 12, 2008 7:10 PM
To: thin@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [THIN] Re: Typing Latency

 

For the 10/100 NICS yes they are forced at 100 / FULL as are the switches
but let me ask you a question..For GB there are no settings for forced GB so
I assume they are just Auto right?

 

  _____  

From: thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Steve Greenberg
Sent: Saturday, July 12, 2008 8:57 AM
To: thin@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [THIN] Re: Typing Latency

 

How about something basic and stupid here- NIC speed/duplex settings
matching with the switch?

 

 

Steve Greenberg

Thin Client Computing

34522 N. Scottsdale Rd D8453

Scottsdale, AZ 85266

(602) 432-8649

www.thinclient.net

steveg@xxxxxxxxxxxxxx

 

  _____  

From: thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Jim Cannon
Sent: Saturday, July 12, 2008 6:49 AM
To: thin@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [THIN] Typing Latency

 

Well we are at our wits end with this one and looking for some advice...

 

First our background:  

Windows 2003 Enterprise Server with SP2 - 32 BIT

Xenapp 4.0 with R04

Compaq C Series blades, Dual Quad Core Proc with 16 GB RAM, NICS are
attached GB connection

Clients are connecting with the newest Full PN ICA Client 10.2 through Web
Interface 4.5

 

We are experiencing typing delays and some random disconnects.  Session
Reliability is kicking in from time to time with some session disconnects.
We have opened a case with Citrix and checked the normal stuff such as
Network QOS traces, perfmon traces, and speedscreen settings to no
avail..Clients are hard wired to the dual T1 network and the SMC traces
appear clean even while the issue is occurring..Norton AV is installed on
the workstations and Citrix Servers but real time scanning is disabled on
the Citrix Servers and a nightly scan is conducted at 2:00 AM..Servers are
rebooted weekly as well... 

 

Any ideas?

image/citrix-gif

image/citrix-jpeg

Other related posts: