[THIN] Re: Strange Occurance: ICA Window Closing

Latest client, fresh install.

 

Does not happen on any other Citrix server except this particular one.
Tested on about 15 others. 

 

Any other ideas? :-)

 

  _____  

From: thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Schneider, Chad M
Sent: Tuesday, August 24, 2004 4:24 PM
To: 'thin@xxxxxxxxxxxxx'
Subject: [THIN] Re: Strange Occurance: ICA Window Closing

 

Uninstall and reinstall client?

 

Uninstall and install newer client?

 

  _____  

From: Lambert, Ryan [mailto:rlambert@xxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Tuesday, August 24, 2004 3:28 PM
To: thin@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [THIN] Re: Strange Occurance: ICA Window Closing

I guess I should be more detailed. 

 

This doesn't happen when IE opens specifically. It occurs when I try to nav.
to another site, or log in to a password protected resource.

 

Also happens if I try to open a folder via mapped drive or
\\server\sharename.

 

  _____  

From: thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Lambert, Ryan
Sent: Tuesday, August 24, 2004 4:25 PM
To: thin@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [THIN] Re: Strange Occurance: ICA Window Closing

 

I've tried 800x600/256/24 bit, and Full screen 256/24 bit from the full PN
version. No web interface.

 

  _____  

From: thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:thin-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Schneider, Chad M
Sent: Tuesday, August 24, 2004 3:40 PM
To: 'thin@xxxxxxxxxxxxx'
Subject: [THIN] Re: Strange Occurance: ICA Window Closing

 

I have seen that when the IE is set to open within the same window, and it
closes my user's Citrix WI window.

 

What is your "ICA session"?  Is it embedded in IE, running full client or
web or pnAgent?

 

  _____  

From: Lambert, Ryan [mailto:rlambert@xxxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Tuesday, August 24, 2004 2:47 PM
To: thin@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [THIN] Strange Occurance: ICA Window Closing

Hey all,

 

Ran in to something I've never seen before.

 

Every time I open a folder in explorer, or Internet Explorer itself
(probably other things as well), my ICA session is closing. It just shuts on
me. No errors in eventlog to indicate a terminating program, nothing. This
happens as multiple users on the same server. I've rebooted, just because
that seemed the appropriate thing to do for such an anomaly... and no go.

 

Anyone seen something like this, before?

 

Server is on MF1.8 / Windows 2k SP3.

 

 

Other related posts: