[TechAssist] Re: projo

clancy
ive seen the leakage problem and the cracked crt when it leaks onto the bd
but this one is different. i put the q802 and the blue is fine i let it play
for an hour and its fine. the we deliver it back to the cust and it wks fine
for 3 or 4 days. i dont see any leakage or arching . do you have a phillips
tech website that i can go to to check for this

tia

Raul
----- Original Message -----
From: "Clancy Harms" <dickstv1@xxxxxxxxxxxxx>
To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Saturday, November 24, 2001 8:43 AM
Subject: [TechAssist] Re: projo


>
> That's right!
> I forgot about the leakage "inside" of the CRT.
> And to think...I just had one last month...DUH!
> It was a shot in the dark. But the blue CRT was the only
> one that we could see any type of leakage.  We just used a clip
> to clip lead from the dag to the bare pins of the tube.
> Sent it PATX in Texas for remanufacturing.
> And it cost me a WHOPPING.... $88.50
> PATX is fantastic!  If you need info on them, let me know.
>
> Clancy Harms                       NESDA's  Region 7  Director
> Dick's Radio & TV, Inc.
> 2319 West Clay St.               If it's broken...a real man can
> St. Charles, MO. 63301           can break it even better !
> (636)-724-5055
> (636)-724-5531 fax
> email:    dickstv1@xxxxxxxxxxxxx
> mailto:dickstv1@xxxxxxxxxxxxx
> ----- Original Message -----
> From: "Don Hartigan" <hartstv@xxxxxxxxxxx>
> To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
> Sent: Saturday, November 24, 2001 4:42 AM
> Subject: [TechAssist] Re: projo
>
>
> >
> > Shine a light down the ''Blue crt''.It probably has a hair line
crack.Most
> > times it's the Blue but of course check the others as well.Another quick
> > ''field check''is to remove the socket from each crt & hold it close to
> the
> > pins of the suspect tube,if it draws an ''ARC'',your tube is bad,drawing
> > excessive current,hence blowing your HOT.....hth..regards...Don of
> > HARTS-TVCR
> > ----- Original Message -----
> > From: "RCJV" <rcjv@xxxxxxxxxxxxx>
> > To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
> > Sent: Saturday, November 24, 2001 2:23 AM
> > Subject: [TechAssist] projo
> >
> >
> > > hi guys        i have a 9p6034c103 ptv philips chassis projo takes out
> > q802 i have replaced the whole powerdef pcb and it takes q802 again.
what
> > can i look for is there a fix for this after replacing q802 it wks fine
> for
> > 3 or 4 days and goes out again
> > >
> > >
> > >
> > > tia
> > >
> > > Raul
> > >
> > > =================================
> > > Help make your TechAssist database better!
> > > Submit your fixes here: http://circuitwork.com/techassist/tip/#tips
> > > =================================
> > > To UNSUBSCRIBE your email address, click here:
> > > mailto:techassist-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
> > >
> >
> > =================================
> > Help make your TechAssist database better!
> > Submit your fixes here: http://circuitwork.com/techassist/tip/#tips
> > =================================
> > To UNSUBSCRIBE your email address, click here:
> > mailto:techassist-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
> >
>
> =================================
> Help make your TechAssist database better!
> Submit your fixes here: http://circuitwork.com/techassist/tip/#tips
> =================================
> To UNSUBSCRIBE your email address, click here:
> mailto:techassist-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
>


=================================
Help make your TechAssist database better!  
Submit your fixes here: http://circuitwork.com/techassist/tip/#tips
=================================
To UNSUBSCRIBE your email address, click here:
mailto:techassist-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe

Other related posts: