[TechAssist] Re: help with toshiba cf27h50

Did you check for speaker switch on back.  or in the audio menu???
Phillip R Hull
phil245@xxxxxxxxxxxxx
----- Original Message -----
From: "service" <derouin@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Tuesday, January 29, 2002 3:01 PM
Subject: [TechAssist] help with toshiba cf27h50


> I need some help with a toshiba tv.  It came in with distored picture and
vertical and no audio.  I repaired the bad video and audio by replacing c449
off the 12volt supply still no audio.  The voltages to the audio out are all
correct. I can't seem to trace how the audio gets to the stereo decoder any
help would be appreciated.\
> Thanks in advance
> Jim Brown
>
> ------------------------------------------
> Make your TechAssist database better!
> Submit Repair Tips here: http://www.tech-assist.org/secure/tip/
> ------------------------------------------
> To UNSUBSCRIBE your email address, click here:
> mailto:techassist-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
> Or send a BLANK email with unsubscribe in the
> SUBJECT field to the address above.
>
>

------------------------------------------
Make your TechAssist database better!  
Submit Repair Tips here: http://www.tech-assist.org/secure/tip/
------------------------------------------
To UNSUBSCRIBE your email address, click here:
mailto:techassist-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe
Or send a BLANK email with unsubscribe in the
SUBJECT field to the address above.

Other related posts: