[TechAssist] Re: Toshiba 57HDX82 - No picture (Repeat failure)

Also check D851 bridge rectifier for possible leakage or short.
if shorted/leaky will also blow these fuses within several minutes of on
time.
Replace bridge only with exact Toshiba number
Robert
tvservice@xxxxxxxxxxxxx
H & H Electronics Inc


----- Original Message ----- 
From: "Dan Garris" <dgarris@xxxxxxxxxxx>
To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Monday, December 06, 2004 4:40 PM
Subject: [TechAssist] Re: Toshiba 57HDX82 - No picture (Repeat failure)


> Just wanted to be sure I resolder the correct areas to prevent another
> repeat failure.
> This is what I have replied back to me from Dave Van Santen @ Dukes
> Electronics
> 250 Edgewood Drive Woodstock, Ont........
>
> ....."The set has several pico fuses at the power supply. You likely have
a
> 5A
> and a 2A open. Resolder the poor jumper connections along the side of
> the convergence board where the wire plug/connectors are....."
>
> Thanks, I'll look in that area and resolder all of them!
>
> Dan Garris
> Garris TV
> New Bern, NC
> dgarris@xxxxxxxxxxx
>
> >From: "Dan Garris" <dgarris@xxxxxxxxxxx>
> >Reply-To: techassist@xxxxxxxxxxxxx
> >To: techassist@xxxxxxxxxxxxx
> >Subject: [TechAssist] Toshiba 57HDX82 - No picture (Repeat failure)
> >Date: Mon, 06 Dec 2004 17:29:02 -0500
> >
> >Below set came back in next day with same problem....F851 5A open and
F853
> >1.25A
> >open again,...
> >
> >....One of the Techs on the three different groups I posted to, replied
> >back
> >to my post over the weekend about resoldering the board or the set would
> >come back with the same blown fuses, well it did come back in. I am
posting
> >to ask, where to check to resolder on the board?
> >
> >Garris Radio & TV
> >New Bern, NC
> >Dan Garris
> >dgarris@xxxxxxxxxxx
> >
> >
> >Replaced open Pico fuses on Power Supply board, F851 5A open and F853
1.25A
> >open. All now ok! Picture is restored. This happened after a power surge
> >according to customer.
> >
> >Garris Radio & TV
> >New Bern, NC
> >Dan Garris
> >dgarris@xxxxxxxxxxx
> >
> >
> >
> > >From: "Dan Garris" <dgarris@xxxxxxxxxxx>
> > >Reply-To: techassist@xxxxxxxxxxxxx
> > >To: techassist@xxxxxxxxxxxxx
> > >Subject: [TechAssist] Toshiba 57HDX82 - No picture, has Audio??
> > >Date: Sat, 04 Dec 2004 12:17:53 -0500
> > >
> > >What:  57" Big Screen TV
> > >Make:  Toshiba
> > >Model:  57HDX82
> > >Chassis:  TAC0274
> > >Made:  Jan 2003
> > >
> > >Problem:  Has good Audio, but NO PICTURE or OSD, Tube filaments are
> > >lighting
> > >up.
> > >
> > >I did a google search appears several people have had this problem but
I
> > >see
> > >no tips on any of my databases. Any Help??
> > >
> > >Garris Radio & TV
> > >New Bern, NC
> > >Dan Garris
> > >dgarris@xxxxxxxxxxx
> >
> >
> >
>
>---------------------------------------------------------------------------
--
> >Lost Password:
> >http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
> >Email Archives:
> >http://www.freelists.org/archives/techassist/
>
>
>
> --------------------------------------------------------------------------
---
> Lost Password:
> http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
> Email Archives:
> http://www.freelists.org/archives/techassist/
>



-----------------------------------------------------------------------------
Lost Password:
http://www.tech-assist.org  and select "Login Problems?".
Email Archives:
http://www.freelists.org/archives/techassist/

Other related posts: