[TechAssist] Re: Sony TV, KV32XBR10, No HV

Double check your work, might have added  a solder bridge.

George
Afana Electronics
Moreno Valley, CA

----- Original Message -----
From: "matt sherer" <m.sheer@xxxxxxxxxxxxx>
To: "techassist" <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Sunday, November 02, 2003 5:43 PM
Subject: [TechAssist] Sony TV, KV32XBR10, No HV


> Sony TV
> Model: KV32XBR10
> Problem:  Unit would not start up originally.  found several bad caps in
the
> power supply.  Unit fired up after that but had HV but no raster.  I
> resoldered along the deflection circuits, pulled the horizontal drive
> transformer and scraped crud off of leads and put back.  Now unit has no
HV
> and a squeal comes from L1507.  Anyone have a print?  TIA!
>
> Gear Guy
> Electronic repair
> A/V systems design, maintenance and installation
> AMX programming
> Matt Sherer, CET
> 1411 Honeysuckle Lane
> Champaign, IL 61821
> (217)356-9479
> m.sheer@xxxxxxxxxxxxx
>
>
>
****************************************************************************
*
> Classifieds! Buy or Sell!
> http://sell.tech-assist.org
> The Tech Address Book:
> http://www.tech-assist.org/secure/tip/contact.htm
> Add a Repair Tip Here, or Change/Remove your Email Address:
> http://www.tech-assist.org/secure/tip/main.htm
> Lost Password:
> http://www.tech-assist.org  and select "Lost your Login Info?".
> Email Archives:
> http://www.freelists.org/archives/techassist/
>


*****************************************************************************
Classifieds! Buy or Sell!
http://sell.tech-assist.org
The Tech Address Book:
http://www.tech-assist.org/secure/tip/contact.htm
Add a Repair Tip Here, or Change/Remove your Email Address:
http://www.tech-assist.org/secure/tip/main.htm
Lost Password:
http://www.tech-assist.org  and select "Lost your Login Info?".
Email Archives:
http://www.freelists.org/archives/techassist/

Other related posts: