[TechAssist] Re: [Fwd: 13" TVCR, GE 13TVR60 (TVR1/2A) tv shuts off after 30 sec.]


----- Original Message -----
From: "Jeff Dougherty" <jeff@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Thursday, September 20, 2001 1:43 PM
Subject: [TechAssist] Re: [Fwd: 13" TVCR, GE 13TVR60 (TVR1/2A) tv shuts off
after 30 sec.]


>
> GOES DEAD IN 5 SECS
> MODE SWITCH- CHECK ALIGNMENT- CHECK PINCH ROLLER PLACEMENT
>
> Also, Phil, I have heard of the LED, causing these to shut down. It may be
> low, if you have one, replace it.
> Check the VCR prisms also for dust.
> Jeff www.9-11-2001tragedy.com
> Help those affected by the NY/PA tragedy:
> The Red Cross needs is mobilizing a national blood drive and needs your
> help. Please call 800-GIVE LIFE, to find out where in your area you can
> donate blood.
> FAX 1-413-280-0677
> Intrepid Video & Electronics
> Harrisburg, PA 17111
> 717-909-8844
> www.intrepid-video.com www.tech-repair.net www.thetoolcaddy.com
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Phil Bader" <philbad@xxxxxxxxxx>
> To: <techassist@xxxxxxxxxxxxx>
> Sent: Thursday, September 20, 2001 4:24 PM
> Subject: [TechAssist] [Fwd: 13" TVCR, GE 13TVR60 (TVR1/2A) tv shuts off
> after 30 sec.]
>
>
> >
> >
> >
> > -------- Original Message --------
> > Subject: 13" TVCR, GE 13TVR60 (TVR1/2A) tv shuts off after 30 sec.
> > Date: Thu, 20 Sep 2001 16:21:54 -0400
> > From: Phil Bader <philbad@xxxxxxxxxx>
> > Organization: Jan Phyl TV Inc. Winter Haven, Fl.  Estab. 1976
> > To: "CONSUMERELREPAIR-L@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
> > <CONSUMERELREPAIR-L@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
> >
> > I pushed the power button several times to get it to power
> > on.Up-channeled to an active station,has good picture and sound. Then
> > after about 30 seconds it just shuts off.Push power and it comes on
> > again. H.V. is about 23 KV.I pulled the CRT board off and powered it
> > up,still shuts off after 30 sec.On these G.E. combis I know it can be
> > the VCR or TV section that's capable of powering off the set... I can't
> > seem to be able to trace the fault.Any histories on these? Help!-Phil
> > Help make your TechAssist online repair tips
> > database better!  Submit your fixes here:
> > http://www.circuitwork.com/techassist/tip/#tips
> > To unsubscribe write to:
> > techassist-request@xxxxxxxxxxxxx
> > with  unsubscribe  in the subject line.
> >
>
> Help make your TechAssist online repair tips
> database better!  Submit your fixes here:
> http://www.circuitwork.com/techassist/tip/#tips
> To unsubscribe write to:
> techassist-request@xxxxxxxxxxxxx
> with  unsubscribe  in the subject line.
>





check the prism and the two sensors on the side the sensors may be bad
Help make your TechAssist online repair tips 
database better!  Submit your fixes here: 
http://www.circuitwork.com/techassist/tip/#tips
To unsubscribe write to:
techassist-request@xxxxxxxxxxxxx 
with  unsubscribe  in the subject line.

Other related posts: