[tcb] Re: trey

Brand new SVDA dizzy with Compufire unit in it. just got it last week from
John at aircooled... I had an SVDA in it with a Compufire and I got this one
for a backup......

I have a 009 with points too......

Now on the brake side of the fence, I'm clueless as to what the check valve
does or how do you check it. Lonnie mention on the brake booster to keep
your foot on the brake and start the engine, you should feel it move, it
moves slightly ... so I guess it checks out...

I've made sure that the dizzy was instaled at TDC and not pointing at #3....
(I thought this might have been the root cause at one point)

By the way, congrats on #2 ........

Trey

On 1/25/07, Trey Jung <treyjung@xxxxxxxxx> wrote:

The emblem is on the other bus .... the guy that pained the  front end ,
painted the emblem (duh....) so I thought I had a chrome emblem in the
garage but I can't find it (for now)



On 1/25/07, Mark Sawyer <mechmark@xxxxxxxxxxxxx> wrote:
>
> I will call you saturday morning.
>
>
> *Trey Jung < treyjung@xxxxxxxxx>* wrote:
>
> That's perfect for me.... Dee has a few things to do on Saturday.......
> let me know a time .....
>
> On 1/25/07, Mark Sawyer < mechmark@xxxxxxxxxxxxx > wrote:
> >
> > Emily has to work Saturday so I was planning on coming down there. I
> > will bring a spare dizzy that I have to try as well.
> >
> > *Trey Jung <treyjung@xxxxxxxxx>* wrote:
> >
> > no...... I decided to wait when we can get together and look at it, it
> > has to be something simple......
> >
> > Last time it did this (1 month or so ago)  I took off the carb and
> > dropped all the gas out (removed the 13 mm bolt where the main jet is, took
> > out the main jet) as well as the pilot jet, clean it all but it didn't
> > change anything......
> >
> > I have a Pict34 from Kermit to try but it was missing some parts so I
> > was in the middle of putting on the electric choke and cutoff valve the
> > other night but have not mounted it. it was prety dirty, cleaned it as best
> > I could with my buddy's small parts cleaner machine ....
> >
> > thats where I am ....... what was wierd as I said the otehr day was
> > the timing light not picking up the paint mark on the pulley at any even
> > interval. I'd see it about every 8 secounds.... something wasn't firing
> > right and I know I had the timing light at the #1 spark plug wire.
> >
> > If you have any time this weekend ... would be great, I know I'm far
> > from you down here at the bottom of 99 (Grand Parkway in Great Wood)
> >
> > Trey
> >
> >
> >
> >
> >  On 1/25/07, Dan Martin <danandkatrinamartin@xxxxxxx> wrote:
> > >
> > > Did you get the emblem off?
> > >  On Jan 25, 2007, at 8:44 AM, Mark Sawyer wrote:
> > >
> > > Did you get the Deebus to run yet?
> > >
> > > *Trey Jung < treyjung@xxxxxxxxx >* wrote:
> > >
> > > Gerald,
> > >
> > > I can mail you a check...... or maybe get one over to Dan's Shop
> > > today.
> > >
> > > Trey
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

Other related posts: