[slackintosh-users] Re: X

Hello Eder,

have you configured X?
Note: If you have a problem, than give as much informations as possible --> your xorg.conf would be a good starting point.


Your Fluxbox-problem: Did you use a modified version of Pat-Slackbuild? You use fluxbox-0.1.14, under ftp://ftp.slackware.at/slackware_source/xap/fluxbox/ is a fluxbox-0.9.12.tar.bz2. Seems to me, that you use an old version!?

Bye
 Thorsten

Good day guys:

well i've more problems :/, i can't load the X server:

[1] 6527

root@hellagony:~# _XSERVTransSocketOpenCOTSServer: Unable to open
socket for inet6
_XSERVTransOpen: transport open failed for inet6/hellagony:0
_XSERVTransMakeAllCOTSServerListeners: failed to open listener for inet6

X Window System Version 6.8.1
Release Date: 17 September 2004
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 6.8.1
Build Operating System: Linux 2.6.11.5 ppc [ELF]
Current Operating System: Linux hellagony 2.6.11.9 #1 Mon May 16
06:41:37 AKDT 2005 ppc
Build Date: 28 March 2005
       Before reporting problems, check http://wiki.X.Org
       to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
       (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
       (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Wed Jul 20 18:09:12 2005
(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
(EE) Failed to load module "vesa" (module does not exist, 0)
(EE) No drivers available.

Fatal server error:
no screens found

Please consult the The X.Org Foundation support
        at http://wiki.X.Org
for help.
Please also check the log file at "/var/log/Xorg.0.log" for additional
information.

XIO:  fatal IO error 104 (Connection reset by peer) on X server ":0.0"
     after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining.

in this moment i'm fighting for to compile fluxbox:

make[3]: Entering directory `/usr/community/fluxbox-0.1.14/src'
source='fluxbox.cc' object='fluxbox.o' libtool=no \
depfile='.deps/fluxbox.Po' tmpdepfile='.deps/fluxbox.TPo' \
depmode=gcc3 /bin/sh ../depcomp \
g++ -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I.. -Wall
-DLOCALEPATH=\"/usr/local/share/fluxbox/nls\"
-DDEFAULTMENU=\"/usr/local/share/fluxbox/menu\"
-DDEFAULTSTYLE=\"/usr/local/share/fluxbox/styles/Clean\"
-DDEFAULTKEYSFILE=\"/usr/local/share/fluxbox/keys\"
-DDEFAULT_INITFILE=\"/usr/local/share/fluxbox/init\" -IFbTk -g -O2 -I/usr/X11R6/include -DSHAPE -I/usr/X11R6/include
-I/usr/include/freetype2 -I/usr/include/freetype2/config
-I/usr/X11R6/include -I/usr/X11R6/include -c -o fluxbox.o `test -f
fluxbox.cc || echo './'`fluxbox.cc
fluxbox.cc: In member function `void Fluxbox::save_rc()':
fluxbox.cc:1976: error: `B_EuropeanDate' undeclared (first use this function)
fluxbox.cc:1976: error: (Each undeclared identifier is reported only once for
each function it appears in.)
fluxbox.cc: In member function `void Fluxbox::load_rc(BScreen*)':
fluxbox.cc:2324: error: `B_AmericanDate' undeclared (first use this function)
make[3]: *** [fluxbox.o] Error 1
make[3]: Leaving directory `/usr/community/fluxbox-0.1.14/src'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/usr/community/fluxbox-0.1.14/src'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/community/fluxbox-0.1.14'
make: *** [all] Error 2


well This one was not a good day :(, this errors are for the arch??,

thanks in advance,

Atte.

Eder






Other related posts: