[sib-access] Re: droms are not playing

Annabelle,

I'm pretty sure Nili did. I base that on the context of the question.

Dave

----- Original Message ----- 
From: "Annabelle Susan Morison" <foristnights@xxxxxxxxxxx>
To: <sib-access@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, January 15, 2010 12:21
Subject: [sib-access] Re: droms are not playing


Did you mean "drums"?

-----Original Message-----
From: sib-access-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:sib-access-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Nili
Sent: Friday, January 15, 2010 12:19 PM
To: sib-access@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [sib-access] droms are not playing

Hi, all and thanks for the advice about the "finger pedaling" from my former
posts, I updated A score I was working on with sib3 and I can't hear the
droms I put in. Is it something wrong with playback configuration or maybe
the fact that I still use an internal card?
As A matter of fact, I always had problems with writing for droms because
they weren't functioning very well also with sib3.
I will send later my system details for some clarification, but if someone
has any idea, I'll be glad to know.
Thanks

Nili


If you wish to unsubscribe, send a blank message with the single word,
unsubscribe - in the Subject line to:
sib-access-request@xxxxxxxxxxxxx
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.432 / Virus Database: 270.14.138/2618 - Release Date: 01/15/10
12:47:00

No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.432 / Virus Database: 270.14.138/2618 - Release Date: 01/15/10
12:47:00

If you wish to unsubscribe, send a blank message
with the single word, unsubscribe - in the Subject line to:
sib-access-request@xxxxxxxxxxxxx 

If you wish to unsubscribe, send a blank message
with the single word, unsubscribe - in the Subject line to:
sib-access-request@xxxxxxxxxxxxx

Other related posts: