[sib-access] Re: droms are not playing

Hello Nili,

I also have to pay attention when setting up drum tracks. Have you checked 
to make sure that your MIDI inputs and outputs are the same in Sib 5 as when 
you were using Sib 3?

Have you changed any of your hardware since you used Sib 3?

I know that some of my old Cakewalk files don't work well when I import them 
into Sonar because I changed my audio output defaults to a different pair of 
outputs. I have to manually change any files I bring in from my older work 
in order to start using them.

Dave

----- Original Message ----- 
From: "Nili" <nilizz@xxxxxxxxxxxxxxxx>
To: <sib-access@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, January 15, 2010 12:19
Subject: [sib-access] droms are not playing


Hi, all and thanks for the advice about the "finger pedaling" from my former 
posts,
I updated A score I was working on with sib3 and I can't hear the droms I 
put in. Is it something wrong with playback configuration or maybe the fact 
that I still use an internal card?
As A matter of fact, I always had problems with writing for droms because 
they weren't functioning very well also with sib3.
I will send later my system details for some clarification, but if someone 
has any idea, I'll be glad to know.
Thanks

Nili


If you wish to unsubscribe, send a blank message
with the single word, unsubscribe - in the Subject line to:
sib-access-request@xxxxxxxxxxxxx 

If you wish to unsubscribe, send a blank message
with the single word, unsubscribe - in the Subject line to:
sib-access-request@xxxxxxxxxxxxx

Other related posts: