[sib-access] Re: Help please! Horrors of stop plug-in dialogue

Also, while things seem to move acceptably fast, for some reason now when I
I select a note, jaws is announcing always the item I first run into after I
turn on Sibelius.  That is, I select my first item, everything is correct;
but all the time after, the same stuff is announced.  Is there a way to fix
this?  I tried restarting everything.

Sorry for bombarding with questions like this.  I am getting very  late with
my University assignments.

Cheers
Vytautas

-----Original Message-----
From: sib-access-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:sib-access-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Vytautas
Sent: 30 septembre 2008 09:14
To: sib-access@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [sib-access] Re: Help please! Horrors of stop plug-in dialogue

Hi,

I've just turned US keyboard on and there is no dialog and it's somehow
faster.
Accessibility options where with notification checked.  I've unchecked it
but no effect.

Still the dialog does not go from windows.  It's appears to be from
Sibelius, from his Manuscript language test function...

Maybe Dan could suggest if plug-in tracing data can help...

Vytautas 

-----Original Message-----
From: sib-access-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:sib-access-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Claudio Sacco
Sent: 2008.09.30 08:54
To: sib-access@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [sib-access] Re: Help please! Horrors of stop plug-in dialogue

Hi Vytautas
Go to Accessibility options. Make sure, that everything is unchecked. The
only things, that are checked on my machine are in the general tab: (trying
to translate following from French) "show an alert, if a fonction is
activated", "pruduce a sound, if a toggling key is turned on and off".
Claudio 

-----Message d'origine-----
De : sib-access-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:sib-access-bounce@xxxxxxxxxxxxx] De la part de Vytautas Jr Envoyé :
mardi, 30. septembre 2008 14:39 À : sib-access@xxxxxxxxxxxxx Objet :
[sib-access] Re: Help please! Horrors of stop plug-in dialogue

Hi Claudio,

It could be ... however where to look for?  In fact, my problem came back
after laptop crashed and resumed.  Logically, it may have changed some
settings to the default.

I've checked the theme, screen saver, etc.  They appear to be OK.  I've
tried to shut down antivirus and antispyware.  No effect.

Vytautas

If you wish to unsubscribe, send a blank message with the single word,
unsubscribe - in the Subject line to:
sib-access-request@xxxxxxxxxxxxx
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - http://www.avg.com
Version: 8.0.173 / Virus Database: 270.7.5/1698 - Release Date: 29-09-2008
19.25

If you wish to unsubscribe, send a blank message
with the single word, unsubscribe - in the Subject line to:
sib-access-request@xxxxxxxxxxxxx

If you wish to unsubscribe, send a blank message
with the single word, unsubscribe - in the Subject line to:
sib-access-request@xxxxxxxxxxxxx

Other related posts: