[seeditmaxi] Re: sidebar...

  • From: Alberto Prato <alberto.prato@xxxxxxxxx>
  • To: seeditmaxi@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Mon, 18 Jan 2010 10:10:35 +0100

Thank-you Sven!!!
I found the reason...that shortcut was already in use as you see in the
screenshot..weird thing because I did not set that shortcut.
Sorry to make you worry about that problem.

Alberto


On Mon, Jan 18, 2010 at 12:06 AM, Sven E Olsson <seeditmaxi@xxxxxxxxx>wrote:

> Hi Alberto,
> I just tested:
> Pro on Snow Leopard Intel - works
> Maxi on 10.4.11 Intel - works
> Maxi on 10.4.11 PPC - works
>
> Check the OS System Preferences - Keyboard - Keyboard Short-Cuts if
> (alt-cmd-S  or option-cmd-S) is already in use by the OS.
>
>
> An Link to OS Short-Cuts:
> http://support.apple.com/kb/HT1343
>
> Sven E
>
>
>
> On 2010-01-17, at 23:30 , Alberto Prato wrote:
>
> > Hello to all!
> > it happens something weird here, I have the SEEdit Pro Version 3.0.1
> (410) , and I was trying the new hide/show sidebar. Works perfectly by the
> view menu but not with the shortcut alt command s.
> > I spoke with the developer on Skype and he said he has no problem with
> the shortcut.... someone else has the same problem?
> >
> > Alberto
>
> Sven E Olsson
> http://seeditmaxi.cachefly.net
> feed://seeditmaxi.cachefly.net/rss/rss.xml
> Skype: seeditonskype
> Yahoo: seeditmaxi
> iChat: seeditmaxi@xxxxxxx
> seeditmaxi@xxxxxxxxx
>
>
>
>
> ------------------------------------------------------------------------
> Post a Question ( new thread/subject ): seeditmaxi@xxxxxxxxxxxxx
> Answer a Question: Reply
> To Unsubscribe/Subscribe visit:
> http://seeditmaxi.cachefly.net/freelist.html
>
>
>
>
>

Attachment: screenshot.22.jpg
Description: JPEG image

Other related posts: