[racktables-users] FW: Re: Error since upgrade to 19.5

Sorry to repost but has anyone got any ideas to this issue? Is this something 
being looked at in 0.19.6 release?

Thanks
Cliff


Hi,

We seem to be experiencing another issue, if we select a server object and go 
to the properties page the Type filed says (none). If we try to save we get the 
error message Argument 'object_type_id' of value '' is invalid (parameter is 
missing).

Any ideas?


Thanks
Cliff


________________________________________________________________________
Any opinions expressed in this email are those of the individual and not 
necessarily the company. The contents of this email and any attachments are 
confidential to The Innovation Group PLC and are solely for use by the intended 
recipient at the email address to which it has been addressed.

This email and any attachments may not be disclosed to or used by anyone other 
than the intended recipient, nor may it be copied in any way.  If you have 
received this email in error, please forward a copy of this email to 
itsupport@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx and then delete it from your system.

The Innovation Group PLC: Registered in England 3256771
Registered Office: Yarmouth House 1300 Parkway Solent Business Park Whiteley 
Hampshire PO15 7AE UK
http://www.innovation-group.com

This email and any attachments has been swept for computer viruses. Neither The 
Innovation Group PLC nor the sender accept any responsibility for computer 
viruses once this email has been transmitted.

Other related posts: