[pcductape] Re: help it that dos again

  • From: "Elaine" <zona01@xxxxxxxxxxxx>
  • To: <pcductape@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 3 Nov 2003 20:33:25 -0000

hhhhhhhhmmmmmmmmm I think your right Martha, so far no ones know anything its 
all " uh how did that happen"????

Elaine lol

  ----- Original Message ----- 
  From: Martha Bagwell 
  To: pcductape@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Monday, November 03, 2003 8:23 PM
  Subject: [pcductape] Re: help it that dos again


  Half a floppy? Wow, you may never know how that happened.

  Martha

  Martha's Web
  http://www.keyboardpower.com



    -----Original Message-----
    From: pcductape-bounce@xxxxxxxxxxxxx 
[mailto:pcductape-bounce@xxxxxxxxxxxxx]On Behalf Of Elaine
    Sent: Monday, November 03, 2003 2:08 PM
    To: pcductape@xxxxxxxxxxxxx
    Subject: [pcductape] Re: help it that dos again


    Thanks Eric

    Its ok, its sorted there was half a floppy disk in the floppy drive once 
out it started up ok.
    Now to find the culprit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Elaine
      ----- Original Message ----- 
      From: Eric Skeen 
      To: pcductape@xxxxxxxxxxxxx 
      Sent: Monday, November 03, 2003 7:52 PM
      Subject: [pcductape] Re: help it that dos again


      Elaine,

      You do not state what version of Windows you are using. Sounds like you 
might have a corrupt Autoexec.bat or Config.Sys file. If you're using Win98, 
then type "MSCONFIG" in the Start / Run  Box and disable these two files. 

      What Soundcard are you using? I seem to remember that the SoundBlaster 
Live Value! card calls for DOS emulation. This can also be removed in either 
the Config or Autoexec files, I forget offhand which. If this is the case, 
simply place a "rem" before the relevant line in the Autoexec.bat file, or a 
";" (semi-colon) before the relevant line in Config.sys.

      In all cases above, ignore the "" marks when entering the command.

      That Guy In Africa...
      My Treetop: http://www.gds.co.za/northcom/
      ********************************************
      ICQ#  39461303
      ~ Greetings from Sunny South Africa ~
      ******************************************** 

        -----Original Message-----
        From: pcductape-bounce@xxxxxxxxxxxxx 
[mailto:pcductape-bounce@xxxxxxxxxxxxx]On Behalf Of Elaine
        Sent: Monday, November 03, 2003 9:46 PM
        To: pcductape freelists.org
        Subject: [pcductape] help it that dos again


        Any one know how I can solve this

        I turn on the comp, after the pci listings I get a message saying 
"cannot load DOS!" Press any key ...
        and then the machine restarts.  The system searches the disk about 1-2 
minutes but then the message appears again. 

        I have gone into the bios and told the computer to boot from IDE-O 
which it dose and windows starts up

        Any ideas

        Elaine


        ---
        Outgoing mail is certified Virus Free.
        Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
        Version: 6.0.532 / Virus Database: 326 - Release Date: 27/10/2003

Other related posts: