[pcductape] Re: CD Rom doesn't show up under MyComputer or under Hardware

  • From: "bill wingler" <bwingler@xxxxxxxxxxxxx>
  • To: pcductape@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 7 Jan 2005 03:13:07 -0500

Sorry!  Didn't mean to post twice on the same thread.  My first post just
vanished on me - didn't realize it went out.... Bill 


> [Original Message]
> From: bill wingler <bwingler@xxxxxxxxxxxxx>
> To: <pcductape@xxxxxxxxxxxxx>
> Date: 1/7/2005 3:11:07 AM
> Subject: [pcductape] Re: CD Rom doesn't show up under MyComputer or under
Hardware
>
> Lisa,
>
> Bob's suggestions are good.  But I just had a thought.  If you are still
> under warranty with your new Gateway maybe you should call them first.  I
> don't know about Gateway but some companies will use *any* excuse to deny
a
> warranty claim.... Bill
>
>
> > [Original Message]
> > From: Bob Noble <bnoble@xxxxxxxxx>
> > To: <pcductape@xxxxxxxxxxxxx>
> > Date: 1/7/2005 12:45:29 AM
> > Subject: [pcductape] Re: CD Rom doesn't show up under MyComputer or
under
> Hardware
> >
> > Hi Lisa,
> > If it continues, I think you should push each of the plugs in all the
way
> or 
> > unplug each cable end and plug it back in. I'm talking about the ribbon 
> > cable and power supply cable attached to the back of the drive and where
> the 
> > ribbon cable goes into the motherboard.
> > Bob Noble
> > www.sonic.net/bnoble
> > ----- Original Message ----- 
> > From: "Lisa Schnepf" <lars2@xxxxxxxxxxxxx>
> > To: <pcductape@xxxxxxxxxxxxx>
> > Sent: Thursday, January 06, 2005 9:31 PM
> > Subject: [pcductape] Re: CD Rom doesn't show up under MyComputer or
under 
> > Hardware
> >
> >
> > > Pam,
> > >
> > >  I've never tried to get them to run simultaneously, but they were
both
> > > working at different times.  It's a new computer, so we didn't install
> > > them, this is how it came. I hope nothing is wrong with it.
> > >
> > > Lisa
> > >
> > > -----Original Message-----
> > > From: pcductape-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> > > [mailto:pcductape-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Pam
> > > Sent: Wednesday, January 05, 2005 11:23 PM
> > > To: pcductape@xxxxxxxxxxxxx
> > > Subject: [pcductape] Re: CD Rom doesn't show up under MyComputer or
> > > under Hardware
> > >
> > >
> > > Lisa,
> > > Did you just install one or the other of them. Were they ever both
> > > working simulateously?
> > >
> > > Pam
>
>
> To unsubscribe from this list send an email to
> pcductape-request@xxxxxxxxxxxxx with 'unsubscribe' in the Subject field
> OR by logging into the Web interface.  
>
> To view the message archives simply go to:
http://www.freelists.org/archives/pcductape/
> Take a look at our homepage at http://pc-ductape.home.comcast.net/


To unsubscribe from this list send an email to
pcductape-request@xxxxxxxxxxxxx with 'unsubscribe' in the Subject field
OR by logging into the Web interface.  

To view the message archives simply go to: 
http://www.freelists.org/archives/pcductape/
Take a look at our homepage at http://pc-ductape.home.comcast.net/

Other related posts: