RMAN V8.1.7 to V10.2.0

I am trying to clone a V8.1.7 DB to a different system running V10.2
Below is the output from RMAN:
=================================================
RMAN-03022: compiling command: restore

RMAN-03022: compiling command: IRESTORE
RMAN-03023: executing command: IRESTORE
RMAN-08016: channel aux1: starting datafile backupset restore
RMAN-08502: set_count=13 set_stamp=533064604 creation_time=01-AUG-04
RMAN-08089: channel aux1: specifying datafile(s) to restore from backup set
RMAN-08523: restoring datafile 00001 to /u01/oradata/dbx1/system01.dbf
RMAN-08523: restoring datafile 00002 to /u01/oradata/dbx1/rbs01.dbf
RMAN-08523: restoring datafile 00004 to /u01/oradata/dbx1/tools01.dbf
RMAN-08523: restoring datafile 00007 to
/u02/oradata/dbx1/security_data01.dbf
RMAN-10030: RPC call appears to have failed to start on channel aux1
RMAN-10036: RPC call ok on channel aux1
RMAN-00571: ===========================================================
RMAN-00569: =============== ERROR MESSAGE STACK FOLLOWS ===============
RMAN-00571: ===========================================================
RMAN-03002: failure during compilation of command
RMAN-03013: command type: Duplicate Db
RMAN-03015: error occurred in stored script Memory Script
RMAN-03002: failure during compilation of command
RMAN-03013: command type: restore
RMAN-03006: non-retryable error occurred during execution of command:
IRESTORE
RMAN-07004: unhandled exception during command execution on channel aux1
RMAN-10032: unhandled exception during execution of job step 1: ORA-04062:
signature of package "SYS.X$DBMS_BACKUP_RESTORE" has been changed
ORA-06512: at line 144
RMAN-10035: exception raised in RPC: ORA-04062: signature of package "
SYS.X$DBMS_BACKUP_RESTORE" has been changed
RMAN-10031: ORA-4062 occurred during call to
DBMS_BACKUP_RESTORE.RESTOREBACKUPPIECE

Recovery Manager complete.
==================================================================
I'm using the following command file.
connect auxiliary sys/password@aux1
run {
   allocate auxiliary channel aux1 type disk;
   duplicate target database to dbx1
   nofilenamecheck;
}
exit
=================================================
What am I doing wrong & what needs to be changed to allow the cloned DB to
actually get created?
FWIW - I never see any new datafiles on the 10g system for this instance.
I am keeping the SID the same & the directory structure is identical.
Any assistance would be greatly appreciate

TIA!

Other related posts:

  • » RMAN V8.1.7 to V10.2.0