Re: Oracle/RAC installation problem

That sounds interesting, but from what I can see SRVM_TRACE appears to be a
cluvfy-specific setting.  Does it work for OUI as well?

Trying to obtain more information on this setting, however, lead me to note
269837.1.  That sounds fairly promising...

Thanx!

On Thu, Jan 29, 2009 at 2:17 PM, K Gopalakrishnan <kaygopal@xxxxxxxxx>wrote:

> Spikey,
>
> How about tracing the OUI to see how it is detecting the first two
> nodes (or finding other two as not clusterabe). Simply set the
> SRVM_TRACE environment to TRUE and trace the installer.
>
> -Gopal
>
>
> On Thu, Jan 29, 2009 at 1:55 PM, Greg Norris <spikey.mcmarbles@xxxxxxxxx>
> wrote:
> > My advance apologies for the vagueness, but the DBA team doesn't handle
> > Oracle software installations in our shop, so I haven't actually seen the
> > specific error messages (and apparently no logfiles were produced).
> >
> > I'll start by describing the environment.  We have a 4-node Sun cluster,
> > which is currently running an all-Oracle stack (no 3rd-party
> clusterware).
> >
> > CRS: 11.1.0.7 (upgraded several months ago from 10.2.0.3)
> > ASM: 10.2.0.3 (11.1.0.7 was installed a few weeks ago, but that upgrade
> has
> > not yet occurred)
> > DBMS: 10.2.0.3
> >
> > All components were installed into separate ORACLE_HOMEs.
> >
> > Now we're trying to install Oracle 10.2.0.4 for DBMS use (once ASM is
> > upgraded), and only 2 out of the 4 nodes are recognized as valid
> > candidates... apparently the others are listed, but can't be selected.
>  I'm
> > told that both the 10gR2 and 11gR1 versions of the installer were tried,
> and
> > that each exhibited this behavior.  No such issues were encountered when
> > installing 11.1.0.7 for ASM recently, however.
> >
> > Does this sound familiar to anyone?  Suggestions on were and/or how to
> begin
> > troubleshooting this sort of issue would be most welcome.
> >
> > Thanx!
> >
> > --
> > Boldly going forward, because we simply can't find reverse...
>


-- 
Boldly going forward, because we simply can't find reverse...

Other related posts: