9i RAC Node won't start

I've got a three-node 9.2.0.6 RAC running (fairly successfully) on Red Hat 3.0 
AS QU4.  We shut down the third instance using srvmgl stop instance -d <dbid> 
-i <instance_id>.  So far, so good.  As the Oracle user, stopped the gsd with 
gsdctl stop.  So far, so good.  As root, issued kill oracm.  It worked.
 
Now however, if I (as root) go to $ORACLE_HOME/oracm/bin and run ./ocmstart.sh, 
I can't get the oracm process to start.  Ergo, the gsd won't start, ergo the 
instance won't start.  The last few lines of the cm.log look like this:
 
SendingThread: Spawned with tid 0xb327ebb0, 0xb327ebb0.          pid: 24303 
{Wed Jul 13 14:12:24 2005 }
Debug Hang :SendingThread (PID=24303): Registered with ORACM. {Wed Jul 13 
14:12:24 2005 }
>TRACE:    SendingThread (pid=24303, tid=-1289229392): Registered with watchdog 
>daemon., tid = -1289229392 file = nmmember.c, line = 580 {Wed Jul 13 14:12:24 
>2005 }
>TRACE:    HandleJoin(): src[2] dest[2] dom[0] seq[1] sync[0], tid = 
>ClusterListener:-1246159952 file = nmlisten.c, line = 346 {Wed Jul 13 14:12:24 
>2005 }
>TRACE:    HandleJoin(): JOIN from node(2)->(1), tid = 
>ClusterListener:-1246159952 file = nmlisten.c, line = 362 {Wed Jul 13 14:12:24 
>2005 }
>TRACE:    HandleSync(): src[0] dest[2] dom[0] seq[92679] sync[7], tid = 
>ClusterListener:-1246159952 file = nmlisten.c, line = 506 {Wed Jul 13 14:12:25 
>2005 }
>TRACE:    SendAck(): node(0) domain(0) syncSeqNo(7) type(11), tid = 
>ClusterListener:-1246159952 file = nmmember.c, line = 1921 {Wed Jul 13 
>14:12:25 2005 }
>TRACE:    HandleVote(): src[0] dest[2] dom[0] seq[92680] sync[7], tid = 
>ClusterListener:-1246159952 file = nmlisten.c, line = 643 {Wed Jul 13 14:12:26 
>2005 }
>TRACE:    SendVoteInfo(): node(0) domain(0) syncSeqNo(7), tid = 
>ClusterListener:-1246159952 file = nmmember.c, line = 1735 {Wed Jul 13 
>14:12:26 2005 }
>TRACE:    HandleShutdown(): src[0] dest[2] dom[0] seq[0] sync[7] type[4], tid 
>= ClusterListener:-1246159952 file = nmlisten.c, line = 1087 {Wed Jul 13 
>14:12:27 2005 }
--- End Dump ---
 
Anybody have any ideas?  (Besides moving to 10g)
 
TIA
 
David

Other related posts:

  • » 9i RAC Node won't start