[nama] Re: set bus error

On Sat, Nov 06, 2010 at 12:33:47AM +0300, alex stone wrote:
> Joel, while testing the fade function, i started an empty project,
> added a bus, but when i tried to add a track to the bus, i got this:
> 
> 
> .....................................................................
> 
> alex@parchmentstudios ~ $ nama -n -t
>       ////////////////////////////////////////////////////////////////////
>      /                                                                  /
>     /    Nama multitrack recorder v. 1.068 (c)2008-2009 Joel Roth     /
>    /                                                                  /
>   /    Audio processing by Ecasound, courtesy of Kai Vehmanen        /
>  /                                                                  /
> ////////////////////////////////////////////////////////////////////
> 
> 
> Found config file: /home/alex/.namarc
> reading user customization file custom.pl
> 
> ***********************************************************************
> * Message from libecasoundc:
> *
> * 'ECASOUND' environment variable not set. Using the default value
> * value 'ECASOUND=ecasound'.
> ***********************************************************************
> 
> Starting Ecasound server
> Creating socket on port 2868.
> 
> project_name: untitled
> file not found: /mnt/sdd/audioprojects/untitled/State.yml
>  No. Name            Ver  Set  Stat       Source       Bus         Vol  Pan
> =============================================================================
>   1  Master           --  mon   MON         --         Master      100   50
>   2  Mixdown          --  off   OFF         --         Mixdown      --   --
> 
> 
> No tracks to record or play.
> 
> nama [Mixdown] create fadetest
> file not found: /mnt/sdd/audioprojects/fadetest/State.yml
> created project: fadetest
>  No. Name            Ver  Set  Stat       Source       Bus         Vol  Pan
> =============================================================================
>   1  Master           --  mon   MON         --         Master      100   50
>   2  Mixdown          --  off   OFF         --         Mixdown      --   --
> 
> 
> No tracks to record or play.
> nama [Mixdown] asub VL1
>  No. Name            Ver  Set  Stat       Source       Bus         Vol  Pan
> =============================================================================
>   1  Master           --  mon   MON         --         Master      100   50
>   2  Mixdown          --  off   OFF         --         Mixdown      --   --
>   3  VL1              --  rec  (REC)       bus         Main        100   50
> 
> 
> No tracks to record or play.
> nama [VL1/VL1] add VL1-1; stereo; source violins1.ports; set bus VL1
> VL1-1: setting to stereo
> VL1-1: input set to JACK ports list violins1.ports
> illegal key: bus for object of type Audio::Nama::Track at (eval 1083) line 753

The correct command is move_to_bus (mtb)

Please pull and rebuild. The 'set' command is now disabled (well, renamed). 

Best,

Joel 
 
> 
> nama [VL1/VL1]
> 
> .................................................................................................................
> 
> 
> Regards,
> 
> Alex.
> -- 
> www.openoctave.org
> 
> midi-subscribe@xxxxxxxxxxxxxx
> development-subscribe@xxxxxxxxxxxxxx
> 

-- 
Joel Roth

Other related posts: