[mso] Problem with Word2003

Hi

 

I have installed Office 2003 with SPK3, the laptop has the administrator and 
normal user accounts

 

Adminstrator account works fine, but, on the user account when the student 
draws an auto shape or creates a wordart, there is no colour on the normal 
screen or on the print preview.

 

I've check the printer settings in both accounts and both are the same!

 

Has anyone got any ideas of why this is happening and in lame terms how i can 
fix this

 

Out of 12 laptops it is happening to 2 of them

 

Thanks :-)



Catherine Ross

 
 

_________________________________________________________________
Share your memories online with anyone you want.
http://clk.atdmt.com/UKM/go/134665338/direct/01/
*************************************************************
You are receiving this mail because you subscribed to mso@xxxxxxxxxxxxx or 
MicrosoftOffice@xxxxxxxxxxxxxxxx

To send mail to the group, simply address it to mso@xxxxxxxxxxxxx

To Unsubscribe from this group, visit the group's homepage and use the dropdown 
menu at the top.  This will allow you to unsubscribe your email address or 
change your email settings to digest or vacation (no mail).
http://www.freelists.org/webpage/mso

To be able to share files with the group, you must join our Yahoo sister group. 
 This group will not allow for posting of emails, but will allow you to join 
and share problem files, templates, etc.:  
http://tech.groups.yahoo.com/group/MicrosoftOffice . This group is for FILE 
SHARING ONLY.

If you are using Outlook and you see a lot of unnecessary code in your email 
messages, read these instructions that explain why and how to fix it:
http://personal-computer-tutor.com/abc3/v28/greg28.htm
*************************************************************

Other related posts: