[kismac] Re: Current r152 ae-passive does not work on ibook

  • From: Michael Schneider <resu-cam@xxxxxxx>
  • To: kismac@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Fri, 26 May 2006 17:54:49 +0200

Yes, I'm using the "persistent mode" and i already restartet the machine.
It's the "Could not load Monitor Mode for Airport Extreme. Drivers were not found" - message

Here it is:
ibook:~ Michael$ ioreg -l | grep -i airport
| | | +-o AirPortPCI_MM <class AirPortPCI_MM, registered, matched, active, busy 0, retain count 8>
| | | | "CFBundleIdentifier" = "com.apple.iokit.AppleAirPort2"
| | | | "IOClass" = "AirPortPCI_MM"

Am 26.05.2006 um 17:46 schrieb Geoffrey Kruse:

Please supply us with the output of 'ioreg -l | grep -i airport'

On May 26, 2006, at 8:42 AM, Michael Schneider wrote:

I just reinstalled MacOS 10.4.6 and it is still not working - "drivers not found" - on this ibook

Am 26.05.2006 um 15:30 schrieb Ron Rosson:

After reading this e-mail I tested by fresh build of r152 on my AL PowerBook
and had zero issues.


From: Michael Schneider <resu-cam@xxxxxxx>
Reply-To: "kismac@xxxxxxxxxxxxx" <kismac@xxxxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 26 May 2006 14:38:15 +0200
To: "kismac@xxxxxxxxxxxxx" <kismac@xxxxxxxxxxxxx>
Subject: [kismac] Current r152 ae-passive does not work on ibook

I just updated to r152 and realized that passive mode does not work
any more on my iBook G4 with an AirportExtreme card (i think r13x
worked) - it says that driver could not be loaded...

Just for your information..


Other related posts: