[kismac] Re: Build question

  • From: Barry Woods <barry99705@xxxxxxxxx>
  • To: kismac@xxxxxxxxxxxxx
  • Date: Sun, 12 Feb 2006 13:45:25 -0900

Might also try re-downloading the whole bi folder. Maybe something got corrupted.

On Feb 12, 2006, at 1:35 PM, Robin L Darroch wrote:

In that case, do you have the latest Xcode? I'm not sure whether it would make a difference, but I understand that newer versions of KisMAC may require the newer Xcode to build.

I did pretty much what was listed here:

<http://www.freelists.org/archives/kismac/02-2006/ msg00078.html>http://www.freelists.org/archives/kismac/02-2006/ msg00078.html

Except I started compile.command from a terminal shell rather than in Finder.

On 2/12/06, <mailto:GDevice@xxxxxxx>GDevice@xxxxxxx <<mailto:GDevice@xxxxxxx> GDevice@xxxxxxx> wrote:

Perhaps we should list the steps to be taken and the components needed in order to make a build from code. I apologize if someone is already working on this or has listed it. It seems a lot of the questions coming into the list pertain to build concerns.

Digital things worthwhile: <http://www.digg.com>http:// www.digg.com, <http://del.icio.us>http://del.icio.us, <http:// www.boingboing.net> http://www.boingboing.net, iTunes, Skype, Bluetooth Headset
Enjoy the documented stupidity at <http:// beatdown.blogspot.com>http://beatdown.blogspot.com


---------------------------------------------------------------------- ---
Robin L. Darroch - PO Box 2715, South Hedland WA 6722 - +61 421 503 966
robin@xxxxxxxxxxxxx - robin@xxxxxxxxxxx - robin@xxxxxxxxxxxxx

Other related posts: