RE: yahoo sites and jaws 10

Hi. You may hear application mode on when using Yahoo. If is on, all you can
do is to press tab until JAWS says application mode off. I don't know much
about this new feature but I hope JAWS 11 fixed the problem.

Jouie

 

____________________________________________________________________________
___

 

Penguin

Visit

http://www.jouielovesyou.multiply.com/

to read my profile as well as my articles. 

 

____________________________________________________________________________
___

 

From: jfw-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:jfw-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Ben Peters
Sent: Saturday, October 10, 2009 1:54 PM
To: jfw@xxxxxxxxxxxxx
Subject: yahoo sites and jaws 10

 

Hi, 

 

I have used some of yahoos services in the past with no problem with jaws 10
and internet explorer 7. However, it seems like the last few months I am
unable to use yahoo websites (such as answers, groups, mail, etc). When I
come across a edit field, forms mode doesn't come on, and my jaws totally
shuts down (not shut down as in turn off, but it won't read the rest of the
page); It won't read anything on the pages for me or go to any edit fields;
all of the jaws commands are virtually useless. I can use the jaws cursor,
but I'd like to use virtual mode like normal to navigate. So I can't use
these sites for a while now. I'm curious if anyone has experienced the same
thing, or knows how to fix this issue? Is this something to do with me, or
yahoo?

I'm running XP, jaws 10, IE 7 and haven't changed my settings

 

 

Thanks, Ben

MyAngelBlessings1@xxxxxxxxx

GIF image

Other related posts: