RE: Sound goes away

I bet you're losing sounds half way through the windows sounds. 

 

 

From: jfw-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:jfw-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Dennis Brown
Sent: Friday, October 31, 2008 11:41 AM
To: jfw@xxxxxxxxxxxxx
Subject: Re: Sound goes away

 

It is a creative.  I'll try an older driver.


Thanks,
Dennis Brown

----- Original Message ----- 

From: matt <mailto:mcdiemert@xxxxxxxxx>  

To: jfw@xxxxxxxxxxxxx 

Sent: Friday, October 31, 2008 11:39 AM

Subject: RE: Sound goes away

 

What type of sound card?

I've seen similar behavior out of the creative line of cards, and it was a
driver. I had to go back to an older driver and it worked. 

   

 

From: jfw-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:jfw-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Dennis Brown
Sent: Friday, October 31, 2008 11:05 AM
To: jfw@xxxxxxxxxxxxx
Subject: Re: Sound goes away

 

Thanks, but it happens with 9.0 as well.


Thanks,
Dennis Brown

----- Original Message ----- 

From: Wren Langley <mailto:wrenlangley@xxxxxxxxxxxxx>  

To: jfw@xxxxxxxxxxxxx 

Sent: Friday, October 31, 2008 10:32 AM

Subject: Re: Sound goes away

 

I think some one wrote into the list and said that JAWS beta 10 seems to
mute your speakers. I don't know if this is what is happening to you or not.

 

God Bless,

 

Wren

 

p.s. I was also talking to another user of JAWS beta 10 and the speakers got
muted also.

 

 

----- Original Message ----- 

From: Chip Orange <mailto:Corange@xxxxxxxxxxxxxxx>  

To: jfw@xxxxxxxxxxxxx 

Sent: Friday, October 31, 2008 8:31 AM

Subject: RE: Sound goes away

 

I've seen this happen when a crash has occurred, but I know that's little
help.  I don't think it's sound that's gone, I think everything is gone when
that happens.

 

 

 

 

------------------------------

Chip Orange
Database Administrator
Florida Public Service Commission

Chip.Orange@xxxxxxxxxxxxxxx
(850) 413-6314

 (Any opinions expressed are solely those of the author and do not
necessarily reflect those of the Florida Public Service Commission.)

 

 

  _____  

From: jfw-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:jfw-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf
Of Dennis Brown
Sent: Sunday, October 26, 2008 10:29 AM
To: jfw@xxxxxxxxxxxxx
Cc: blind- Windows
Subject: Sound goes away

I have narrator loading at startup on a Windows XP system I just installed,
and I get sound from Windows on startup, and Narrator comes up talking.
After saying "Foreground Win", Narrator goes silent.

No wave sounds play even though none of the mute buttons are checked in
Volume control, and all sound drivers are installed.

I can't install speech until I get this fixed.  Any suggestions would be
appreciated.


Thanks,
Dennis Brown

Other related posts: