[jaws-uk] Re: Spybot

Hello George.  When the problems have been fixed, shouldn't you then have to 
enter on immunise?  This is what I do and it seems to work.  Mind you I don't 
get any problems now, touch wood.

Ron
  ----- Original Message ----- 
  From: George Bell 
  To: jaws-uk@xxxxxxxxxxxxx 
  Sent: Monday, June 13, 2005 9:47 AM
  Subject: [jaws-uk] Re: Spybot


  Hi Joan,

  This is a common and long standing problem, and one I am surprised Spybot 
have not dealt with it.

  The solution is a nerve racking Registry hack.

  However, you will be relieved to know that DSO Exploit is in no way harmful, 
and so the easiest course of action is simply to ignore it.

  George.



----------------------------------------------------------------------------
    From: jaws-uk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:jaws-uk-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of Joan Muir
    Sent: 12 June 2005 20:20
    To: jaws-uk@xxxxxxxxxxxxx
    Subject: [jaws-uk] Spybot


    Hi, Folks,

    Have now got Spybot installed.

    However, each time I run it, I am told there are five problems, DSO Exploit.

    Then I use alt F to tell it to fix the problems and enter on the yes 
button. Then it says, confirmation, ok button so I enter again and it says, 5 
problems found DSO Exploit.

    We could go round in this circle indefinitely but it never does fix these 
five problems. At least each time I try it again no more problems appear to be 
found.

    What am I supposed to do to get them eradicated?

    Best wishes,

    Joan.


------------------------------------------------------------------------------


  No virus found in this incoming message.
  Checked by AVG Anti-Virus.
  Version: 7.0.323 / Virus Database: 267.6.9 - Release Date: 11/06/2005

Other related posts: