[jaws-uk] Re: 7.1 not reading all links on page

Hi David,

Interesting about the computer bleeping, maybe you have your machine set to 
make a sound whenever a program loads, but if my computer emits a bleep it 
means trouble! Anyway after reading Wendy's message I tried switching back 
to 7.1 and set ignore flash to off and then reloaded both JFW and the web 
page, but still only 2 links were displayed, so you were lucky to get it 
working.

Regards,

Pete H.


----- Original Message ----- 
From: "David" <david.tregellas@xxxxxxxxxxxx>
To: <jaws-uk@xxxxxxxxxxxxx>
Sent: Wednesday, September 13, 2006 9:50 PM
Subject: [jaws-uk] Re: 7.1 not reading all links on page


> Hi,
>
> When I first tried this site nothing happened, no links or headings, just
> nothing.  After about 20 or 30 seconds, I wasn't counting, it suddenly
> beeped, a double beep I think, then it all seemed to be there.
>
> Not a solution I think but just try waiting.  You might even try using the
> shift and enter key together when going into the site.  BTW, I am using 
> 7.1.
>
> Regards
>
> David
>
> -----Original Message-----
> From: jaws-uk-bounce@xxxxxxxxxxxxx
> [mailto:jaws-uk-bounce@xxxxxxxxxxxxx]On Behalf Of Pete
> Sent: 13 September 2006 19:19
> To: jaws-uk@xxxxxxxxxxxxx
> Subject: [jaws-uk] Re: 7.1 not reading all links on page
>
>
> Thanks for that Robert, I guess we'll have to wait and see if Tristram and
> the gurus on this list come up with a solution, until then it's back to
> trusty old 7.0.
>
> Regards,
>
> Pete H.
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Robert Winter" <Robju.furball@xxxxxxxxxxxxxx>
> To: <jaws-uk@xxxxxxxxxxxxx>
> Sent: Wednesday, September 13, 2006 6:57 PM
> Subject: [jaws-uk] Re: 7.1 not reading all links on page
>
>
>>I also tried the link and had the same experience, only two links with 
>>7.10
>> and everything showing under version 7.0.
>>
>> Robert
>>
>> ----- Original Message -----
>> From: "Pete" <noizypete@xxxxxxxxxxxxxx>
>> To: <jaws-uk@xxxxxxxxxxxxx>
>> Sent: Wednesday, September 13, 2006 11:50 AM
>> Subject: [jaws-uk] 7.1 not reading all links on page
>>
>>
>>> Hi folks,
>>> Today I was introducing a website to a friend who is using JFW 7.1, and
>>> when she opened the page it only showed up 2 links and she could not 
>>> find
>>> the link to play the audio stream. Fortunately she still has 7.0 so she
>>> switched to it and found that all the links showed, and I did the
>>> reverse,
>>> changing to 7.1 and hey presto, only 2 links were visible. How can we 
>>> get
>>> 7.1 to display all links on a page? I am including the URL in case 
>>> anyone
>>> would like to take a look, it's a great place for listening to old pop
>>> music ...
>>>
>>> http://www.oldiesproject.com
>>>
>>> Regards,
>>>
>>> Pete H.
>>>
>>>
>>> http://www.therockery.net
>>> ** To leave the list, click on the immediately-following link:-
>>> ** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
>>> ** If this link doesn't work then send a message to:
>>> ** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx
>>> ** and in the Subject line type
>>> ** unsubscribe
>>> ** For other list commands such as vacation mode, click on the
>>> ** immediately-following link:-
>>> ** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
>>> ** or send a message, to
>>> ** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq
>>>
>>>
>>
>>
>> ** To leave the list, click on the immediately-following link:-
>> ** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
>> ** If this link doesn't work then send a message to:
>> ** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx
>> ** and in the Subject line type
>> ** unsubscribe
>> ** For other list commands such as vacation mode, click on the
>> ** immediately-following link:-
>> ** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
>> ** or send a message, to
>> ** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq
>>
>
> ** To leave the list, click on the immediately-following link:-
> ** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
> ** If this link doesn't work then send a message to:
> ** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx
> ** and in the Subject line type
> ** unsubscribe
> ** For other list commands such as vacation mode, click on the
> ** immediately-following link:-
> ** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
> ** or send a message, to
> ** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq
>
> --
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.1.405 / Virus Database: 268.12.3/446 - Release Date: 12/09/2006
>
> --
> No virus found in this outgoing message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.1.405 / Virus Database: 268.12.3/446 - Release Date: 12/09/2006
>
> ** To leave the list, click on the immediately-following link:-
> ** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
> ** If this link doesn't work then send a message to:
> ** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx
> ** and in the Subject line type
> ** unsubscribe
> ** For other list commands such as vacation mode, click on the
> ** immediately-following link:-
> ** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
> ** or send a message, to
> ** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq
> 

** To leave the list, click on the immediately-following link:-
** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=unsubscribe]
** If this link doesn't work then send a message to:
** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx
** and in the Subject line type
** unsubscribe
** For other list commands such as vacation mode, click on the
** immediately-following link:-
** [mailto:jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx?subject=faq]
** or send a message, to 
** jaws-uk-request@xxxxxxxxxxxxx with the Subject:- faq

Other related posts: