RE: Web publishing and images.

  • From: "josephk" <josephk@xxxxxxxxx>
  • To: "[ Discussion List]" <isalist@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 24 Jan 2005 13:30:50 -0800

Hi Bill,
A simple method would be to right click on the image in the browser and
look at the properties. From there you can see what directory is showing
up for the image. It will be listed in
Then, if the path is not correct you can get it fixed.


-----Original Message-----
From: William Holmes [mailto:wtholmes@xxxxxxxxxxxxxx] 
Sent: Monday, January 24, 2005 10:03 AM
To: [ Discussion List]
Subject: [isalist] Web publishing and images.


I am publishing an internal website and for some reason certain images
do not
make it through when you hit a page. The images are published fine on
back-end server but the are left blank when you look at the published
version. Is there anything obvious that I should be looking for. Once in
while they publish ok. I just can't determine what is causing this.
there be cache polution and if so how do I fix that?


William Holmes (MCP)
Department of Computer Science
310 Upson Hall
Cornell University
Ithaca, NY 14853
607 255-1757 (o) 607 227-6049 (c)

List Archives:
ISA Server Newsletter:
ISA Server FAQ:
Other Internet Software Marketing Sites:
World of Windows Networking:
Leading Network Software Directory:
No.1 Exchange Server Resource Site:
Windows Security Resource Site:
Network Security Library:
Windows 2000/NT Fax Solutions:
You are currently subscribed to this Discussion List as:
To unsubscribe visit
Report abuse to listadmin@xxxxxxxxxxxxx

Other related posts: