RE: RES: ISA server - Empty Reports

You shouldn't have tried to recreate those jobs, they are created on ISA setup, 
if you are unlucky you will probably have to remove and re-install ISA, (with 
rmisa from the cd), server to restore functionality as one of my customers had 
to do when they tried the same thing.
What you are supposed to delete and recreate are the report jobs that are 
created within the ISA management.
 
Steve

        -----Original Message----- 
        From: Jorgen.Bruun@xxxxxxxxx [mailto:Jorgen.Bruun@xxxxxxxxx] 
        Sent: Wed 03/07/2002 01:04 PM 
        To: [ISAserver.org Discussion List] 
        Cc: 
        Subject: [isalist] RE: RES: ISA server - Empty Reports
        
        

        http://www.ISAserver.org
        
        
        Thanks for the suggestion. I have now tried this.
        
        I've tried to remove and recreate the Scheduled job, but this had no 
effect.
        
        Actually there are two scheduled jobs:
        1. Report Generator - which runs daily at 06:00 AM
        2. IsaDailySumJob - which runs every day at 00:30 AM
        
        I tried deleting the second of the two, (as suggested in another mail I
        found) but still, nothing happens.
        I guess will have to wait until tomorrow morning to see the results... 
So,
        until tomorrow then.
        
        Regards,
        Jorgen Bruun
        Nordea Bank
        Luxembourg
        
        -----Original Message-----
        From: Alex Decarli [mailto:decarli@xxxxxxxxxxxxx]
        Sent: 03. July 2002 16:17
        To: [ISAserver.org Discussion List]
        Subject: [isalist] RES: ISA server - Empty Reports
        
        
        http://www.ISAserver.org
        
        
        try to exclude the report job and re-create , in some cases (my) work.
        
        -----Mensagem original-----
        De: Jorgen Bruun [mailto:jorgen.bruun@xxxxxxxxx]
        Enviada em: quarta-feira, 3 de julho de 2002 10:22
        Para: [ISAserver.org Discussion List]
        Assunto: [isalist] ISA server - Empty Reports
        
        
        http://www.ISAserver.org
        
        
        Dear ISA experts,
        
        Initially, after setting up ISA, my reports were working nicely. I could
        see much valuable information about utilisation, visited sites, content
        type cache performance and much more...
        
        However, this does not work anymore. The reports still run every day, 
but
        these are empty. No useful data is found in the reports.
        
        I don't recall having changed any settings in ISA that has anything to 
do
        with reporting. What could be wrong.
        
        Kind Regards,
        
        Jorgen Bruun
        Nordea Bank
        Luxembourg
        email: Jorgen.Bruun@xxxxxxxxx
        
        ------------------------------------------------------
        You are currently subscribed to this ISAserver.org Discussion List as:
        decarli@xxxxxxxxxxxxx
        To unsubscribe send a blank email to leave-isalist-244890H@xxxxxxxxxxxxx
        
        ------------------------------------------------------
        You are currently subscribed to this ISAserver.org Discussion List as:
        jorgen.bruun@xxxxxxxxx
        To unsubscribe send a blank email to leave-isalist-244890H@xxxxxxxxxxxxx
        
        ------------------------------------------------------
        You are currently subscribed to this ISAserver.org Discussion List as: 
steve@xxxxxxxxxxxxxxx
        To unsubscribe send a blank email to leave-isalist-244890H@xxxxxxxxxxxxx
        

Other related posts: