[isalist] Re: OWA Not Working After ISA 2004 SP2 Installation!!!

 Did you try netstat to see if the ISA server is listening? 
 

-----Original Message-----
From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx]On 
Behalf Of Tony Afriyie
Sent: Wednesday, March 22, 2006 1:31 PM
To: isalist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [isalist] Re: OWA Not Working After ISA 2004 SP2 Installation!!! 



What could it possible be? I can VPN through this ISA firewall and access 
anything on the LAN. OWA is the one giving me a headache now.

 

T


   _____  


From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of Thomas W Shinder
Sent: Wednesday, March 22, 2006 4:18 PM
To: isalist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [isalist] Re: OWA Not Working After ISA 2004 SP2 Installation!!! 

 

Connection timeout.

 

Whatever is in front of the ISA firewall is broken.

 

Thomas W Shinder, M.D.
Site: HYPERLINK "http://www.isaserver.org/"www.isaserver.org
Blog: HYPERLINK 
"http://blogs.isaserver.org/shinder/"http://blogs.isaserver.org/shinder/
Book: HYPERLINK "http://tinyurl.com/3xqb7"http://tinyurl.com/3xqb7
MVP -- ISA Firewalls

 

 


   _____  


From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of Tony Afriyie
Sent: Wednesday, March 22, 2006 3:16 PM
To: isalist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [isalist] Re: OWA Not Working After ISA 2004 SP2 Installation!!! 

Right before the installation of SP2, OWA connections from the outside world 
was working fine. The DNS is surely setup correctly and everything has been 
working fine just before this installation. The fqdn of my OWA site is:

HYPERLINK 
"https://email.vegastek.net/exchange"https://email.vegastek.net/exchange 

 

T

 


   _____  


From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of Steve Moffat
Sent: Wednesday, March 22, 2006 3:45 PM
To: ISA Mailing List
Subject: [isalist] Re: OWA Not Working After ISA 2004 SP2 Installation!!! 

 

Well, the requests cannot be reaching your ISA Server then.

 

Is your DNS setup correctly with your ISP??

 

What is the fqdn of your owa site?

 

S

 


   _____  


From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of Tony Afriyie
Sent: Wednesday, March 22, 2006 4:41 PM
To: ISA Mailing List
Subject: [isalist] Re: OWA Not Working After ISA 2004 SP2 Installation!!! 

 

Nothing shows up in the firewall log regadring OWA connections.

 


   _____  


From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of Thomas W Shinder
Sent: Wednesday, March 22, 2006 2:10 PM
To: isalist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [isalist] Re: OWA Not Working After ISA 2004 SP2 Installation!!! 

 

What errors do you see in the ISA firewall's log files regarding these 
connections?

 

Thomas W Shinder, M.D.
Site: HYPERLINK "http://www.isaserver.org/"www.isaserver.org
Blog: HYPERLINK 
"http://blogs.isaserver.org/shinder/"http://blogs.isaserver.org/shinder/
Book: HYPERLINK "http://tinyurl.com/3xqb7"http://tinyurl.com/3xqb7
MVP -- ISA Firewalls

 

 


   _____  


From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On 
Behalf Of Tony Afriyie
Sent: Wednesday, March 22, 2006 1:07 PM
To: isalist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [isalist] OWA Not Working After ISA 2004 SP2 Installation!!! 

OWA has not been working after the installation of ISA Server 2004 SP2. Users 
can connect to OWA within the internal LAN but not when trying to connect from 
the outside world. I have checked out the logs but I don't see anything 
indicating problem with OWA. When users try to connect from the outside world, 
they get the error "cannot find server or DNS Error". Anyone out there 
experienced this problem before? Please, share with me if you have and how you 
were able to resolve this problem. Thanks.

 

Tony

 


--
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.385 / Virus Database: 268.2.6/287 - Release Date: 3/21/2006



-- 
No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.385 / Virus Database: 268.2.6/287 - Release Date: 3/21/2006
 

Other related posts: