[isalist] Re: ISA 2004 auto configuration issues

Thanks Tom, I will try these options.
It used to work with ISA 2000 without any issues, that's why I wasn't
sure how to get around this new feature in ISA 2004.
 

Regards, 
Raj Periyasamy 
MCSE(Messaging), CCNA 


________________________________

From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx]
On Behalf Of Thomas W Shinder
Sent: Monday, October 30, 2006 11:38 AM
To: isalist@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [isalist] Re: ISA 2004 auto configuration issues


RE: Firewall clients.
 
Mirror non-domain user accounts on the ISA Firewall.
 
HTH,
Tom
 
Thomas W Shinder, M.D.
Site: www.isaserver.org <http://www.isaserver.org/> 
Blog: http://blogs.isaserver.org/shinder/
Book: http://tinyurl.com/3xqb7 <http://tinyurl.com/3xqb7> 
MVP -- Microsoft Firewalls (ISA)

 


________________________________

        From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Periyasamy, Raj
        Sent: Monday, October 30, 2006 10:34 AM
        To: isalist@xxxxxxxxxxxxx
        Subject: [isalist] Re: ISA 2004 auto configuration issues
        
        
        Anyone, any thoughts ?
         
         

________________________________

        From: isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx
[mailto:isalist-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Periyasamy, Raj
        Sent: Friday, October 27, 2006 1:38 PM
        To: isalist@xxxxxxxxxxxxx
        Subject: [isalist] ISA 2004 auto configuration issues
        
        

        I have an ISA 2004 Ent array, configured to publish auto
configuration information on port 80. Latest service packs applied. ISA
server is configured to allow access only to a specific Windows group of
users. Everything works fine from any workstation that is a member of
the same AD domain, auto detection works IE works fine, and the ISA FW
client detects the ISA Server 2004. But the problem occurs when a
visitor whose laptop belongs to different AD domain plugs into our
network. When the laptop is plugged into our network, the ISA 2004 FW
client in the laptop does not detect the proxy, neither does the IE
browser. If I manually configure the proxy for the IE, then it works,
but ISA FW client doesn't work even if the ISA server is manually
configured. I enabled anonymous access privileges for the IP address of
the laptop, and still no use, auto configuration does not work. I found
the following article, 

        http://support.microsoft.com/kb/885683/
<http://support.microsoft.com/kb/885683/>  

        Made the changes as suggested for the enterprise edition,
restarted the Firewall services. Still no good. Any suggestions? All
clients are Windows XP Pro SP2.


        Thanks a lot. 


        Regards, 
        Raj Periyasamy 
        MCSE(Messaging), CCNA 


Other related posts: