[Ilugc] wvdial not connecting....?

  • From: linuxwithme@xxxxxxxxx (Suresh Kumar)
  • Date: Wed, 25 Feb 2004 03:11:39 -0800 (PST)

--0-1970804491-1077707499=:8144
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii

hi
 
 
i use BSNL's netone connection
 
my wvdial.conf is like this
 
Modem =/dev/ttys1
Baud=115200
Init1=ATZ
Init2 ATM1L2
Dial comman =ATDP
 
Phone no =172222
User name=26330920
password=************
 
but i am not able to connect 
 
i get the following error
 
  
--> WvDial: Internet dialer version 1.53
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATM1L2
ATM1L2
OK
--> Modem initialized.
--> Sending: ATDP172222
--> Waiting for carrier.
ATDP172222
CONNECT 115200
--> Carrier detected.  Waiting for prompt.
         ***     BHARAT  SANCHAR  NIGAM  LIMITED     ***
        *****          CHENNAI  TELEPHONES           *****
         ***     WELCOME  TO  NIB  CHENNAI           ***
User Access Verification
Username :
Username :
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: 26630920
26630920
Password :
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
CCCCCAccess Denied...Please check your Login na
me and Password.
Username :
--> Looks like a login prompt.
--& gt; Sending: 26630920
26630920
Password :
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
CCCCCAccess Denied...Please check your Login na
me and Password.
Username :
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: 26630920
26630920
Password :
--> Don't know what to do!  Starting pppd and hoping for the best.
--> Starting pppd at Tue Feb 24 18:12:35 2004
--> pid of pppd: 6282
--> Disconnecting at Tue Feb 24 18:12:38 2004
--> The PPP daemon has died: A modem hung up the phone (exit code = 16)
--> man pppd explains pppd error codes in more detail.


help me out..




---------------------------------
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail SpamGuard - Read only the mail you want.
--0-1970804491-1077707499=:8144
Content-Type: text/html; charset=us-ascii

<DIV>
<DIV>hi</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>i use BSNL's netone connection</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>my wvdial.conf is like this</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>Modem =/dev/ttys1</DIV>
<DIV>Baud=115200</DIV>
<DIV>Init1=ATZ</DIV>
<DIV>Init2 ATM1L2</DIV>
<DIV>Dial comman =ATDP</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>Phone no =172222</DIV>
<DIV>User name=26330920</DIV>
<DIV>password=************</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>but i am not able to connect </DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>i get the following error</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>&nbsp; 
<P class=MsoPlainText>--&gt; WvDial: Internet dialer version 1.53<BR>--&gt; 
Initializing modem.<BR>--&gt; Sending: ATZ<BR>ATZ<BR>OK<BR>--&gt; Sending: 
ATM1L2<BR>ATM1L2<BR>OK<BR>--&gt; Modem initialized.<BR>--&gt; Sending: 
ATDP172222<BR>--&gt; Waiting for carrier.<BR>ATDP172222<BR>CONNECT 
115200<BR>--&gt; Carrier detected.<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp; 
</SPAN>Waiting for prompt.<BR><SPAN style="mso-spacerun: 
yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>***<SPAN 
style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>BHARAT<SPAN 
style="mso-spacerun: yes">&nbsp; </SPAN>SANCHAR<SPAN style="mso-spacerun: 
yes">&nbsp; </SPAN>NIGAM<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp; 
</SPAN>LIMITED<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
</SPAN>***<BR><SPAN style="mso-spacerun: 
yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>*****<SPAN 
style="mso-spacerun: yes"> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
</SPAN>CHENNAI<SPAN style="mso-spacerun:
 yes">&nbsp; </SPAN>TELEPHONES<SPAN style="mso-spacerun: 
yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
</SPAN>*****<BR><SPAN style="mso-spacerun: 
yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>***<SPAN 
style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>WELCOME<SPAN 
style="mso-spacerun: yes">&nbsp; </SPAN>TO<SPAN style="mso-spacerun: 
yes">&nbsp; </SPAN>NIB<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp; 
</SPAN>CHENNAI<SPAN style="mso-spacerun: 
yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
</SPAN>***<BR>User Access Verification<BR>Username :<BR>Username :<BR>--&gt; 
Looks like a login prompt.<BR>--&gt; Sending: 26630920<BR>26630920<BR>Password 
:<BR>--&gt; Looks like a password prompt.<BR>--&gt; Sending: 
(password)<BR>CCCCCAccess Denied...Please check your Login na<BR>me and 
Password.<BR>Username :<BR>--&gt; Looks like a login prompt.<BR>--&amp; gt; 
Sending: 26630920<BR>26630920<BR>Password :<BR>--&gt; Looks like a password
 prompt.<BR>--&gt; Sending: (password)<BR>CCCCCAccess Denied...Please check 
your Login na<BR>me and Password.<BR>Username :<BR>--&gt; Looks like a login 
prompt.<BR>--&gt; Sending: 26630920<BR>26630920<BR>Password :<BR>--&gt; Don't 
know what to do!<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp; </SPAN>Starting pppd and 
hoping for the best.<BR>--&gt; Starting pppd at Tue Feb 24 18:12:35 
2004<BR>--&gt; pid of pppd: 6282<BR>--&gt; Disconnecting at Tue Feb 24 18:12:38 
2004<BR>--&gt; The PPP daemon has died: A modem hung up the phone (exit code = 
16)<BR>--&gt; man pppd explains pppd error codes in more detail.<BR></P>
<P class=MsoPlainText>help me out..</P></DIV></DIV><p><hr SIZE=1>
Do you Yahoo!?<br>
<a 
href="http://us.rd.yahoo.com/mailtag_us/*http://antispam.yahoo.com/tools?tool=1";>Yahoo!
 Mail SpamGuard</a> - Read only the mail you want.</a>
--0-1970804491-1077707499=:8144--

Other related posts:

  • » [Ilugc] wvdial not connecting....? - Suresh Kumar