[Ilugc] php doubt

  • From: karthikeyan.balasubramanian@xxxxxxxxxxxxx (karthikeyan.balasubramanian)
  • Date: Fri, 27 Feb 2004 16:04:50 +0530

Hi,

----- Original Message -----
From: "Praveen Kumar" <praveen@xxxxxxxxxxx>
To: "gilbert raja" <raja_gilbert@xxxxxxxxxxx>
Cc: "ILUGC" <ilugc@xxxxxxxxxxxxx>; "Suraj Kumar" <suraj@xxxxxxxxxxx>
Sent: Friday, February 27, 2004 12:35 PM
Subject: Re: [Ilugc] php doubt


gilbert raja wrote:

dear praveen,

      i already tried that as u said. but still the problem is there. it
says the php module already loaded.but the output doesn't come as php
format. or it will be come as blank page. i'm trying to get phpinfo from
the server. my program is

<html>
<head>
<title>
</title>
</head>
<body bgcolor="red">
<?
   phpinfo();
?>
</body>
</html>

if i'm running this program in command line. the correct output had
recieved. but in browser i can't recieve any thing. pls clear my doubt.
i'm having this problem since one month. i want to study php more.but i
can't configure it properly in Linux. what can i do?

Even after loading PHP module, I don't know why you have problems. May
be Suraj can help you out.

PS: While replying to a thread CC it to the groups also so that everone
can follow the thread. (A "Reply all" would do that by default).

Regards,
Praveen.

  If php works in commandline doesnt mean that it will work in browser.
You need to configure your WebServer to server php pages.  I presume
you are using Apache.  Send in your httpd.conf file people here might
help you out.

  Have a great day.

Karthikeyan B



Other related posts: