[Ilugc] Re: appache index.html problem

  • From: tuxkumar@xxxxxxxxx (SaravanaKumar)
  • Date: Fri, 02 Apr 2004 11:13:50 +0530

May be the page is in cached by the browser. Clear the cache or close 
and then try again

HTH

SK

Suresh Kumar wrote:

hello everybody..

 i have small problem with apache server

 when i connect to the webserver by

http://kaavi-server/  ;(ip of kaavi-server is
128.0.0.3)  

i am able to get the display of the file index.html
which i have in /var/www/html

next i deleted the file index.html from /var/www/html 
and when again connect by

http://kaavi-server/

i again get the same page of the index.html ...? but
when use the ip address

http://128.0.0.3/ i get the apache test page..?

so can anyone please help me in finding this concept
..and what has to be done..?

Thanks in advance
-suresh



__________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Small Business $15K Web Design Giveaway 
http://promotions.yahoo.com/design_giveaway/
_______________________________________________
To unsubscribe, email ilugc-request@xxxxxxxxxxxxx with 
"unsubscribe <password> address"
in the subject or body of the message.  
http://www.ae.iitm.ac.in/mailman/listinfo/ilugc


-- 
--------------------------------------------------------------------------------
Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely
unintentional side effect.

                         --- Linus Torvalds
--------------------------------------------------------------------------------

SK


Other related posts: