[Ilugc] Display problem

  • From: Sanjay.Chigurupati@xxxxxxxxxxxxxxx (Sanjay Chigurupati)
  • Date: Wed, 11 Feb 2004 12:35:27 +0530

Hi,
1) How much video memory do  you have?
2) Whats size of your monitor?
3) Did you specify the correct vertical and horizontal refresh rates? (will
be there in manual. or search the net)
4) what video driver did u select?

Regards,
Sanjay


                                                                                
                           
                      "franklins@hotpop                                         
                           
                      .com" <franklins         To:       
ilugc@xxxxxxxxxxxxxxxxxx                          
                      Sent by:                 cc:                              
                           
                      ilugc-admin@xxxxx        Subject:  [Ilugc] Display 
problem                           
                      tm.ac.in                                                  
                           
                                                                                
                           
                                                                                
                           
                      11/02/2004 12:04                                          
                           
                      PM                                                        
                           
                      Please respond to                                         
                           
                      franklins                                                 
                           
                                                                                
                           
                                                                                
                           




Hi,

I have recently bought a computer. I have problems with display in Linux X
windows.

It's a P IV 2.4 Ghz. Has a mercury Intel chipset MB (845GL Chipset). It has
onboard VGA, sound, LAN etc. 256 DDR RAM. 80GB HDD, Samtron 56V col.
monitor. I have made dual booting (WIn-98 & RH9). Windows is working fine.
While RH KDE has problems. The resolution is good when it is kept at
600x800 and would not go higher than that (1024x768, etc) in "thousands of
colors"

But when 256 colors option is selected it can handle 1024x768 but as you
know it is not of good quality. I tried with the frequency settings and
display conifuration file but to no luck. Can you please help with your
solutions?

Thanks,
Franklin



--------------------------------------------------------------------
mail2web - Check your email from the web at
http://mail2web.com/ ;.



_______________________________________________
To unsubscribe, email ilugc-request@xxxxxxxxxxxxxxxxxx with
"unsubscribe <password> address"
in the subject or body of the message.
http://www.aero.iitm.ernet.in/mailman/listinfo/ilugc






Other related posts: