[Ilugc] A configured sound card doesn't play audio CDs

  • From: cbt_jperode@xxxxxxxxxxxxx (Dr. Jayaprakash J.)
  • Date: Thu, 19 Sep 2002 17:00:33 +0530

Hi,
I run RedHat 7.3 on a dual boot machine also running Windows XP.
Sound is perfect on windows. On the Linux side I have configured the sound 
card using 'sndconfig'.
The card is a Creative Vibra 128, and was identified by Linux as 
"Ensoniq/Creative" sound card.
The sample sound file was played. When I send some other .wav file to 
/dev/audio using 'cat' command it plays too.

But when I insert a audio CD the Gnome CD player shows up and the time 
counter starts, but without any sound.
Same is the case with XMMS. The open command in both the applications show 
tracks with duration of tracks in the /mnt/cdrom folder. In XMMS the 
plug-in for audio CDs is enabled.
Suggestions?

Another question, Is there any way of playing .wma (Windows media player 
ripped) sound files in Linux?
Your sound minds can help my sound card. Thanks.

JP


From karthi  keyan" <jobkarthik@xxxxxxxxxxxxxx  Thu Sep 19 11:43:50 2002
From: karthi  keyan" <jobkarthik@xxxxxxxxxxxxxx (karthi  keyan)
Date: 19 Sep 2002 11:43:50 -0000
Subject: [Ilugc] telnet from linux to win2k prob
Message-ID: <20020919114350.28281.qmail@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>

Hi,
   i am having mandrake 8.2 and want to telnet to win2k 
professional.
and both are connected in network i can ping from both system.but 
when i try telnet from mandrake it gives me telnet screen and and 
at once it gives me error message "Server allow NTLM 
authentication only ans Server closed the connection"

i have enable telnet service & later i enable the NT LM Security 
Support Provider also even then i couldn't telnet help me


Other related posts: