[haiku] Re: r1a2 on an eeepc 900

I use the same EEEPC model, if someone gives me the correct
instructions I would be happy to build an iso/package. If I can build
a simple software package to do this it might be easier since moving
an iso file from my computer to somewhere on the net with a good
bandwidth might be difficult. But am happy to do the work as I benefit
from having a Haiku image I can use myself.

Thanks,
Niadh

On 20 May 2010 23:05, philip taylor <scraliontis@xxxxxxxxx> wrote:
> Moin Axel
> It is a weird issue,
> I wonder which bit of the ata subsystem makes it in-compatible?
> And i dont have the hdd space to do a build, i only have my netbook working
> right now, very limited hdd space.
> Thanks for your reply Axel.
> On 20 May 2010 22:53, Axel Dörfler <axeld@xxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>>
>> philip taylor <scraliontis@xxxxxxxxx> wrote:
>> > Any ideas on getting r1a2 booted on an eeepc 900, it halts on boot on
>> > the
>> > hdd icon,  in safemode as well as normal boot.
>> > I do believe  http://dev.haiku-os.org/ticket/3933 may have something
>> > to do
>> > with it, but not sure.
>> > I am no programmer so cant fix this myself.
>>
>> This is indeed the issue you have found already; currently, the only
>> solution is to replace the ATA subsystem with the old IDE one which
>> worked fine on that system.
>> If you can build Haiku for yourself, this is pretty simple (just add a
>> "HAIKU_ATA_STACK = 0 ;" to your UserBuildProfile), otherwise, I don't
>> know if someone has a package prepared.
>>
>> Bye,
>>   Axel.
>>
>>
>
>

Other related posts: