[haiku-development] Re: Can't build Haiku in BeOS R5 PE again...

On Apr 23, 2008, at 12:03 AM, Marcus Overhagen wrote:

Luposian <luposian@xxxxxxx> schrieb:


ever since, until recently.  So I wanna know WHY it's broken now.  It
goes straight from ".... patience....",  to a bunch of code lingo
babble, to files/directories it can't find, to something about ZETA...
and skips right to the end.  Exactly as shown.

You probably should read the babble and fix your problem yourself.
"No such file or directory" isn't rocket science. Also there is nothing
that indicates a ZETA problem, you are not even using Zeta.

Oh it's saying something is missing alright. I just can't quite figure out what. And *where* it's saying what is missing, makes me afraid... VERY afraid. Because it looks like it's talking about the same place you put that blasted GCC 2.95.3 for BeOS. And I really, REALLY, R E A L L Y don't want to have to go install it again... :-)

Who broke what?  What broke where?  And how do I get back to Haiku
JAMing happiness again?
Actually, I don't care.

If you were in my shoes, you would. :-)

And don't anyone tell me I gotta reinstall that accursed old GCC 2.95.3
for BeOS... or I'm gonna have a cow, pitch a fit, and toss my
cookies... ALL AT THE SAME TIME!!!! :-D

Your bitching isn't exactly encouraging answers.

You seem to have not noticed the "big grin" smiley. That was there, to show I was "ranting" in a way meant to be humorous. I'm sure plenty o' y'all don't think much of my comments (*especially* when it looks like I'm ranting), but I was trying to convey I was being jovial in my "fit throwing".

And BeOS isn't even TRYING to build Haiku anymore... it just spews, burps, and quits. All within the span of about 1 second after the last "...patience...".

I be just durn frustratin', I tell ya! :-D

Luposian


Other related posts: