[haiku-bugs] [Haiku] #8457: Blank screen after boot on Radeon Mobility 4670 HD

#8457: Blank screen after boot on Radeon Mobility 4670 HD
----------------------------------------+-------------------------
 Reporter:  kvark                       |        Owner:  kallisti5
     Type:  bug                         |       Status:  new
 Priority:  normal                      |    Milestone:  R1
Component:  Drivers/Graphics/radeon_hd  |      Version:  R1/alpha3
 Keywords:  blank radeon                |   Blocked By:
 Blocking:                              |  Has a Patch:  0
 Platform:  x86                         |
----------------------------------------+-------------------------
 I'm running Haiku A3 on MSI EX625 laptop, which has Radeon Mobility 4670
 HD on board. The PCIID for this card was added to radeon_hd driver listing
 very recently. I've built radeon_hd driver and the accelerator as of
 "hrev43937", and put them in places of the original files:[[BR]]
 ''/system/add-ons/kernel/drivers/bin/radeon_hd[[BR]]
 /system/add-ons/accelerants/radeon_hd.accelerant''

 With new radeon_hd I'm getting a bright garbage-looking screen on boot
 (screenshot to be attached). I can boot fine with fail-safe video mode
 (which forces VESA and disables radeon_hd).

 It might be relevant that "connector_read_mode_lvds" sees my native
 resolution as 1400x900, where the actual screen resolution is 1366x768.
 However, I get the same white garbage if I try to boot with a forced
 1024x768 resolution (via the boot option), which works fine with VESA
 driver.

-- 
Ticket URL: <http://dev.haiku-os.org/ticket/8457>
Haiku <http://dev.haiku-os.org>
Haiku - the operating system.

Other related posts: