[gptalk] Re: User not getting Logon script GPO

  • From: "Washington, Booker" <Booker.Washington@xxxxxxxxxxxxxx>
  • To: <gptalk@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 15 Nov 2006 12:33:23 -0500

Ok, I reapplied the GPO, but to no avail.

 

 I will provide a snippet of the rsop from the two clients.  One that is
not getting the GPO first, and the 2nd snippet from the client that is.
The only outright difference I see is that one DC2 is applying the
policy to the first computer and DC1 is applying the policy to the 2nd
computer.  Even though it may smell of replication, these polices have
not been changed for "months", at least the "Dean Suite non HR user
logon scripts" GPO.

 

 

 

First client

 

USER SETTINGS
--------------
    CN=rs85,OU=Users,OU=Admin-Finance,OU=Deans
Suite,OU=Groups,DC=agt,DC=at,DC=b
uzz
    Last time Group Policy was applied: 11/15/2006 at 12:15:59 PM
    Group Policy was applied from:      mgt-dc02.mgt.gt.buzz
    Group Policy slow link threshold:   500 kbps

 

    Applied Group Policy Objects
    -----------------------------
        Default Domain Policy
        Folder Redirection

 

    The following GPOs were not applied because they were filtered out
    -------------------------------------------------------------------
        Local Group Policy
            Filtering:  Not Applied (Empty)

 

         Services
            Filtering:  Not Applied (Empty)

 

        Test Remote Administration firewall opening
            Filtering:  Not Applied (Empty)

 

        Block IE 7
            Filtering:  Not Applied (Empty)

 

    The user is a part of the following security groups:
    ----------------------------------------------------
        Domain Users
        Everyone
        Local Access
        BUILTIN\Users
        NT AUTHORITY\INTERACTIVE
        NT AUTHORITY\Authenticated Users
        LOCAL
        MGT Accounting
        MGT No Public Folder Access
        MGT Dean's Suite

 

    Resultant Set Of Policies for User:
    ------------------------------------

 

        Software Installations
        ----------------------
            N/A

 

        Public Key Policies
        -------------------
            N/A

 

        Administrative Templates
        ------------------------
            N/A

 

        Folder Redirection
        ------------------
            GPO: Folder Redirection
                Setting:  InstallationType:  basic
                    Grant Type:        Exclusive Rights
                    Move Type:         Contents of Local Directory moved
                    Policy Removal:    Redirect the folder back to user
profile
location
                    Redirecting Group: Everyone
                    Redirected Path:
\\mgt-filesrvr-01\profile$\rs85\desktop
<file:///\\mgt-filesrvr-01\profile$\rs85\desktop> 

 

            GPO: Folder Redirection
                Setting:  InstallationType:  basic
                    Grant Type:        Exclusive Rights
                    Move Type:         Contents of Local Directory moved
                    Policy Removal:    Redirect the folder back to user
profile
location
                    Redirecting Group: Everyone
                    Redirected Path:
\\mgt-filesrvr-01\profile$\rs85\my
<file:///\\mgt-filesrvr-01\profile$\rs85\my>  docume
nts\My Pictures

 

 

 

 

2nd Client

 

USER SETTINGS

--------------

    CN=lwright7,OU=Users,OU=Admin-Finance,OU=Deans
Suite,OU=Groups,DC=agt,DC=at,

DC=buzz

    Last time Group Policy was applied: 11/15/2006 at 11:37:25 AM

    Group Policy was applied from:      mgt-dc01.mgt.gt.buzz

    Group Policy slow link threshold:   500 kbps

 

    Applied Group Policy Objects

    -----------------------------

        Default Domain Policy

        Dean Suite non HR user logon scripts

        Folder Redirection

 

    The following GPOs were not applied because they were filtered out

    -------------------------------------------------------------------

         Services

            Filtering:  Not Applied (Empty)

 

        Block IE 7

            Filtering:  Not Applied (Empty)

 

        Local Group Policy

            Filtering:  Not Applied (Empty)

 

        Test Remote Administration firewall opening

            Filtering:  Not Applied (Empty)

 

    The user is a part of the following security groups:

    ----------------------------------------------------

        Domain Users

        Everyone

        Local Access

        BUILTIN\Users

        NT AUTHORITY\INTERACTIVE

        NT AUTHORITY\Authenticated Users

        LOCAL

        MGT Graduate Office

        MGT Undergraduate Office

        MGT No Public Folder Access

 

    Resultant Set Of Policies for User:

    ------------------------------------

 

        Software Installations

        ----------------------

            N/A

 

        Public Key Policies

        -------------------

            N/A

 

        Administrative Templates

        ------------------------

            N/A

 

        Folder Redirection

        ------------------

            GPO: Folder Redirection

                Setting:  InstallationType:  basic

                    Grant Type:        Exclusive Rights

                    Move Type:         Contents of Local Directory moved

                    Policy Removal:    Redirect the folder back to user
profile

location

                    Redirecting Group: Everyone

                    Redirected Path:
\\mgt-filesrvr-01\profile$\lwright7\deskt

op

 

            GPO: Folder Redirection

                Setting:  InstallationType:  basic

                    Grant Type:        Exclusive Rights

                    Move Type:         Contents of Local Directory moved

                    Policy Removal:    Redirect the folder back to user
profile

location

                    Redirecting Group: Everyone

                    Redirected Path:
\\mgt-filesrvr-01\profile$\lwright7\my do

cuments\My Pictures

 

 

________________________________

From: gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx]
On Behalf Of Washington, Booker
Sent: Wednesday, November 15, 2006 12:05 PM
To: gptalk@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [gptalk] Re: User not getting Logon script GPO

 

I don't see any userinit event erros on the client.

 

I am going to remove the link, wait about 5 or so minutes to make sure
that change replicates, and re-add the link and see what happens.

What I find as weird is that one of the users in that OU gets the
policy, so that would have me conclude that it was linked correctly.

 

I will keep the list posted as to the progress

 

 

 

________________________________

From: gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx]
On Behalf Of Darren Mar-Elia
Sent: Wednesday, November 15, 2006 11:52 AM
To: gptalk@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [gptalk] Re: User not getting Logon script GPO

 

Booker-

If the GPO containing the logon script doesn't even appear in the RSOP
list as "denied", that usually means one of two things. Either the GPO
is not really linked to the hierarchy containing the users or the DC
where those users are processing the GPO hasn't replicated that GPO
completely. Do you see any "userinit" error events in the application
event log on those clients?

 

Darren

 

________________________________

From: gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx]
On Behalf Of Washington, Booker
Sent: Wednesday, November 15, 2006 8:45 AM
To: gptalk@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [gptalk] Re: User not getting Logon script GPO

Let me add,

 

I "believe' for all intensive purposes, they USE to get the logon script
policy, but now it does not even show as being applied.

 

 

 

________________________________

From: gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx]
On Behalf Of Washington, Booker
Sent: Wednesday, November 15, 2006 11:38 AM
To: gptalk@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [gptalk] User not getting Logon script GPO

 

        I have several users within a GPO that for SOME strange reason
are not getting a policy for a logon script

        For all intensive purposes, everything that I looked at, says
they should be getting the policy

         

        The policy itself has no special security filtering.

        The policy is applied to the OU where the user accounts reside
and they are logon user scripts, not Computer Configuration start up
scripts

        When I run a rsop from the user's computer, or a modeling from
within GPMC, I don't even see the policy in the list of applied or
denied policies

         

        The kicker.... ONE user in the OU gets the policy, while the
other 8 do not!!

         

        What troubleshooting step am I missing?

         

         

         

         

Other related posts: