[gptalk] Re: Unable to view settings in GPMC for IE Maintenace settings

  • From: "Darren Mar-Elia" <darren@xxxxxxxxxx>
  • To: <gptalk@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 26 Mar 2008 15:07:37 -0700

The one thing to keep in mind about the Admin Template based ones, is that
they override any user-defined ones as well. That is unlike the IE
Maintenance section, which enforces its own but also allows other
user-defined ones.

 

Darren

 

From: gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On
Behalf Of Michael Pietrzak
Sent: Wednesday, March 26, 2008 3:05 PM
To: gptalk@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [gptalk] Re: Unable to view settings in GPMC for IE Maintenace
settings

 

Ahhh, yes Jamie, that would be MUCH easier. Thanks for pointing me in the
right direction. Everything is working perfectly now.

 

Thanks again,

 

Michael

 

 

From: gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On
Behalf Of Nelson, Jamie R
Sent: Wednesday, March 26, 2008 2:05 PM
To: gptalk@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [gptalk] Re: Unable to view settings in GPMC for IE Maintenace
settings

 

Recommend you use the ADM template settings for IE to configure zone
security and site assignment. They are located under "Computer/User
Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Internet
Explorer > Internet Control Panel > Security Page"

 

They are much friendlier than using IE Maintenance Policy. You can read
about them here:

 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457144.aspx

 

 

Jamie Nelson | Systems Engineer | Systems Support, Information Technology |
I N T E G R I S Health | Phone 405.552.0903 | Fax 405.553.5687 |
<http://www.integrisok.com/> http://www.integrisok.com

 

From: gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx [mailto:gptalk-bounce@xxxxxxxxxxxxx] On
Behalf Of Michael Pietrzak
Sent: Wednesday, March 26, 2008 4:00 PM
To: gptalk@xxxxxxxxxxxxx
Subject: [gptalk] Unable to view settings in GPMC for IE Maintenace settings

 

Apologies for the long subject line. I am trying to add an intranet site to
the "trusted site zone" via group policies. I created the new GPO, made the
settings in UserConfig>Windows Settings>InternetExplorerMaintenance>Security
and added the site to the trusted zone without incident.

 

The problem I am seeing now is that when I try to review the settings in
GPMC by clicking on the "Settings" tab when highlighting the GPO in the
GPMC, I receive the following error.

 

An error occurred while generating report:
An unknown error occurred while the HTML report was being created.

 

Has anyone seen this before? Did I do something wrong?

 

Thanks in advanced for anyone that can offer any thoughts.

 

Michael @ SDSU

 

  _____  

This e-mail may contain identifiable health information that is subject to
protection under state and federal law. This information is intended to be
for the use of the individual named above. If you are not the intended
recipient, be aware that any disclosure, copying, distribution or use of the
contents of this information is prohibited and may be punishable by law. If
you have received this electronic transmission in error, please notify us
immediately by electronic mail (reply). 

Other related posts: